Компютър ??????
- T.Todorov
- Автомобил:
- Двигател:
Компютър ??????
Имам един въпрос ...... Колко струва нов или втора употреба компютър за Polo 1.4 16V 101 hp. AFH 98 г.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Компютър ??????
Моят е прецакан и за нов ми казаха 700 леваT.Todorov написа:Имам един въпрос ...... Колко струва нов или втора употреба компютър за Polo 1.4 16V 101 hp. AFH 98 г.

Здрасти колеги, моят беше изгорял, за нов ми искаха 1600лв. за втора употреба ми искаха 300лв. в крайна сметка си намерих за 100лв. от морга в Стара Загора. А не знам дали знаеш но, за да смениш компютър трябва да смениш имобилайзер и контактен ключ, иначе няма да запали. Трябва да са от една и съща кола, в противен случай трябва да се препрограмират. (това го знам от опит) защото като купуваш компютър никой не ти ги казва тези подробности (дори и в магазина на Volkswagen). Дано съм ти помогнал, защото на мен нямаше кой. Пиши как се справяш 

- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
ПЦ в колата
Здравейте ...
Наскоро се здобих с Поло 1.4 16v 101h.p. AFH 97г.
... страхотна придобивка ... доколкото знам или поне така трябва да е те имат борд. комп. а моето няма такъв ... Въпросът ми е следният, мога ли да си поставя такъв и колко ли ще ми струва долу - горе ... От последния пост видях 3 различни цени и ми хареса последната от 100лв Smile ... но както казах моята перла непритежава борд ...
Благодаря ви ... ! ! !
Наскоро се здобих с Поло 1.4 16v 101h.p. AFH 97г.

Благодаря ви ... ! ! !
-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
Re: ПЦ в колата
този е друг брат,оня дет се говори в темите е командващия блок а бордовия мислим че е свързан към него ама е друго нящоneopolitan написа:Здравейте ...
Наскоро се здобих с Поло 1.4 16v 101h.p. AFH 97г.![]()
![]()
... страхотна придобивка ... доколкото знам или поне така трябва да е те имат борд. комп. а моето няма такъв ... Въпросът ми е следният, мога ли да си поставя такъв и колко ли ще ми струва долу - горе ... От последния пост видях 3 различни цени и ми хареса последната от 100лв Smile ... но както казах моята перла непритежава борд ...
Благодаря ви ... ! ! !

- neopolitan
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”