Има следният проблем:
Когато карам всичко е ток и жица. Спирам на някой светофар и колата започва да губи обороти и да гасне. Това се случва чат пат (не винаги). Вчера се прибирах по България и спрях на екото да налея тунджа. Заредих до капата и колата започна да гасне още при излизане от бензиностанцията. На канала загасна около 10-15 пъти (винаги на празен ход). В един прекрасен момент престана да прави мизерии и си задържа на 900 оборота

Два дена я водя при Ваското1, ама все се натрисам в кофти момент и не можем да я погледнем като хората...
Почистихме стъпковия мотор, кабелите са нови, свещите са ок, капачката и палеца също са нови, горивният филтър е на 10 дена... Направо не знам какво става...
Наскоро сложиш ламбда сонда. Моята букса е с 4 жички, а ламбдата която намерих с три. Наложи се да си спестим предвидената жица за екранировка. Може ли от там да е проблема?
Според мен имам три възможности за издънка:
1. Ламбдата се ебава.
2. Горивната помпа се ебава.
3. Бях чел нещо за датчик на хал който имал някакви подобни изяви при повреда.
Много моля някой ако се е сблъсквал с подобно явление да даде някакви насоки защото направо се хванах за главата...
Записан ми е час при Васето след седмица. Желателно е до тогава да имам по-ясена представа къде е проблема.
Предварително благодаря на всеки отзовал се