Не знам дали мога да го нарека проблем, за мен по-скоро си е липса. Имам пуснати маркученца за централно към всяка една от машинки на вратите, но тъй като колата е блъскана, нямам помпичка в багажника. Помпичката е махната зашото някъде по системата има проблем. Когато се върже помпа и работи постоянно без да спира. Въпросът ми е имали някой колега който се занимава професионално, че да ида при него да ми сложи ел. машинка на шофьорската врата и на багажникът. Интересува ме цена за трудът и материалите.
А, колеги според вас кой е по-добрият вариант, да си реставрирам оригинално всички врати с машинката или даси сложа навсякъде ел машинки.
Проблем с централно, търся еладжия майстор ...
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Re: Проблем с централно, търся еладжия майстор ...
Възстанови си твоето централно
Щом помпата работи проследи маркучетата до всяка от ключалките, някъде има прекъснато и затова изпуска вакуума и помпата работи постоянно. Почни от капачката на резервоара после задната врата и така подред, не е толкова сложно
Само трябва по внимателно със щипките на корите да не ги изпочупиш всичките
все някоя ще даде фира ама друг начин няма 

- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз затова искам на майстор да я закарам. Притеснява ме да не потроша щипките. Когато я взех беше в много лошо състояние и малко по малко я оправям. Въпросът е този десен удър. Нямам здрави маханизми за стъклата и от двете страни, сега предстой и тях да си сменям. имам ел. стъкла, но работят само левите.
- Теодор
- Двигател:
Щом удара е бил отдясно почти сигурно е че там някъде е прекъсването, не им се плаши толкова на щипките просто гледай да ги напъваш с отверката максимално близо до тях
А за стъклата ще ти трябват нови механизми защото изкривят ли се релсите нямат изправяне
Тръгвай по моргите за четириврати механизми бол, за двувратите са кът и искат майка си и баща си.

- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Щом удара е бил отдясно почти сигурно е че там някъде е прекъсването, не им се плаши толкова на щипките просто гледай да ги напъваш с отверката максимално близо до тяхА за стъклата ще ти трябват нови механизми защото изкривят ли се релсите нямат изправяне
Тръгвай по моргите за четириврати механизми бол, за двувратите са кът и искат майка си и баща си.
Имаш ли идея колко парички вървят механизмите.
- Теодор
- Двигател:
Ръчните нови около 50лв, ел. над 200лв, втора употреба колкото се спазариш ел. мисля че бяха около 50-60лв ако говорим за Поло с 4-5 врати.
- kojuharov
- Автомобил:
- Двигател:
Теодор написа:Ръчните нови около 50лв, ел. над 200лв, втора употреба колкото се спазариш ел. мисля че бяха около 50-60лв ако говорим за Поло с 4-5 врати.
Да за такова поло говорим 94' 5 врати
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”