трансплантации
- orelko
- Автомобил:
- Двигател:
трансплантации
От едно известно време ми се върти една идея в главата и съм на път да я усъществя... та мисълта ми е - може ли на 6n да се сложи двигател със скорости комплект от голф 3. Съвпадат ли размери, местата на тампоните и т.н... Някой правил ли е нещо подобно изобщо ?
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
От VW са го пробвали
Двигетелят AFT (не е двувалка ,а е 100 коня) се монтирва серийно на поло класик и голф 3. На външен вид (като вдигнеш капака е страшно различен от двигателите на поло които обикновенно сеслага)
Други двигатели които ги има едновременно и на поло(хечбек) 6N и на голф 3 са:
1600 кубика
АЕА (моноинжекция) 75 коня
АЕЕ (пълна) 75 коня
1400 кубика
АЕХ (пълна) 55 коня (не е грешка , има такъв двигател)
АЕХ (пълна ) 60 коня
АNX (пълна ) 60 коня
APQ (пълна ) 60 коня
Но ,не съм 100% сигурен дали съвпадат тампоните ,защото не съм го пробвал лично

Двигетелят AFT (не е двувалка ,а е 100 коня) се монтирва серийно на поло класик и голф 3. На външен вид (като вдигнеш капака е страшно различен от двигателите на поло които обикновенно сеслага)
Други двигатели които ги има едновременно и на поло(хечбек) 6N и на голф 3 са:
1600 кубика
АЕА (моноинжекция) 75 коня
АЕЕ (пълна) 75 коня
1400 кубика
АЕХ (пълна) 55 коня (не е грешка , има такъв двигател)
АЕХ (пълна ) 60 коня
АNX (пълна ) 60 коня
APQ (пълна ) 60 коня
Но ,не съм 100% сигурен дали съвпадат тампоните ,защото не съм го пробвал лично
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: трансплантации
orelko написа:От едно известно време ми се върти една идея в главата и съм на път да я усъществя... та мисълта ми е - може ли на 6n да се сложи двигател със скорости комплект от голф 3. Съвпадат ли размери, местата на тампоните и т.н... Някой правил ли е нещо подобно изобщо ?
Отстъпник, защо предаваш сектата? Малко са ти парите, които плащаш на 100км за бенз, що ли? Сам ще се убедиш, че това което си замислил няма друг смисъл, освен набутвация.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
Re: трансплантации
maslinkov написа:orelko написа:От едно известно време ми се върти една идея в главата и съм на път да я усъществя... та мисълта ми е - може ли на 6n да се сложи двигател със скорости комплект от голф 3. Съвпадат ли размери, местата на тампоните и т.н... Някой правил ли е нещо подобно изобщо ?
Отстъпник, защо предаваш сектата? Малко са ти парите, които плащаш на 100км за бенз, що ли? Сам ще се убедиш, че това което си замислил няма друг смисъл, освен набутвация.
и защо да е отстъпник?
аз например съм приготвил вси4ко за трансформацията на едно поло98г да стане тди110коня-само времето не стига ,но тая година ще пиля гуми
лошо няма и колегата да модифицира модела

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”