Здравейте, наскоро чух едно тракана при въртене на волана, от какво може да се полуава? Полото ми е 2 от 93 год. Предложете как да отстраня поблема ако някой се е сблъсквал с подобно нещо. На каква стойност ще ми възлезе ремонта?
Благодаря предварително!!!
проблем!!! чувам едно тракане при въртене на волана
- kalioo
- Автомобил: Passat B5.5
- Двигател: 1.9 131
......
колега може да е Каре но карето трака при навит волан пълен примернно и вече ако е се е скапало доста малко и да навиеш си трака яко

- daniel.petrov
- Автомобил:
- Двигател:
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
re
Изчакай да се разтропа по сериозно и тогава карай за рециклиране на мен ми излезе миналата седмица 135 лева рециклиране ,демонтаж и монтаж ,стенд и един къс кормилен накрайник .Иначе при мен положението беше много лошо и на асфалт тропаше.Сега е супер.Иначе за нова излиза някъде 200 мисля от ауто плюс.
Re: re
ZEDYCUS написа:Изчакай да се разтропа по сериозно и тогава карай за рециклиране на мен ми излезе миналата седмица 135 лева рециклиране ,демонтаж и монтаж ,стенд и един къс кормилен накрайник .Иначе при мен положението беше много лошо и на асфалт тропаше.Сега е супер.Иначе за нова излиза някъде 200 мисля от ауто плюс.
Колега щото и при мен го има проблема.Трака при навиване на волана.Някога повече друг път по-слабо.Къде прави тоя рециклаж?Дай координати.Явно си доволен.Благодаря ти.
- kingralf
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги и моята рейка е за смяна тропа си но за момента само като минавам по павета много е дразнещо но усилваш музиката и си готов
:):) Аз исках да я сменям но като ми казаха 230лв. за нова в Ауто + ще карам така докато се прецака напълно иначе половерчето си е супер няма грешка само рейка му трябва:):):) Карай си и си свиркай волумето на 6 и няма грижи.
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
ре
Колега щото и при мен го има проблема.Трака при навиване на волана.Някога повече друг път по-слабо.Къде прави тоя рециклаж?Дай координати.Явно си доволен.Благодаря ти.
Ремонта го правих в Пловдив във фирма ,,Автосервиз Киряков" ул Остромила 39, 032/694267.Иначе колегата Кингралф е прав докато не се разтропа сериозно не бързай
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”