P.S. За мотора човека ми каза, че уж е били качили да го замерят в БМВ сервиз и там излезнал 1.3. Колата ми върви по добре от 1.0 обаче не може да се каже, че е 1.4 . Благодаря Ви
VW POLO 95 :D
-
polo95
- Автомобил:
- Двигател:
VW POLO 95 :D
Таа значи направо наскоро се сдобих с едно Polo, 95 година, с незнайно какъв мотор ама май е 1.1 . Незнам точно какъв е тъй като в талона двигателя е записан без номер. Имам някой проблеми с колата относно Интериора и Екстериора. Например нуждая се от предна броня, решетката над бронята, под бронята или по-точно под металната част онзи гумен детайал най отдолу, и т.н.Като интериор таблото ми е пукнато от неправилно поставена стойка за телефон
абе цяло табло заедно с панела (пластмасовата част) на парното и пепелника. Та дотук с оплакванията. Въпроса ми е от къде най лесно да се сдобия с такива части (форума, от автоморги) колко ще ми струва приблизително. Имам електричарска работа по колата - не ми работи плафона, ето тук е и куриоза - имам ел. стъкла но едното моторче е изгоряло а другото не качва добре и са заменени с ръчки (т.е. има копчета моторчета ама си свалям всичко ръчно). Има некакви глезотийки по дръжките на колата - и на вътрешни и на външни (от вътрешният край има бели диодчета х2 броя , за който собственика ми обясни, че преди работели и когато натисна алармата светвали за по 20 секунди
) Искам добър компетентен майстор да ми оправи всички бакий по колата - и най важното е да е от Пловдив. Колата ми е 2/3 врати, грозно зелен цвят.
P.S. За мотора човека ми каза, че уж е били качили да го замерят в БМВ сервиз и там излезнал 1.3. Колата ми върви по добре от 1.0 обаче не може да се каже, че е 1.4 . Благодаря Ви
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
На капака на ангренажният ремък има една бяла лепенка на която пише кода на двигателят (ако неможеш да се ориентираш на нея , снимай я). Също го пише и на една бяла лепенка в багажника. Виж си номера на скоростната кутия и ще ти кажа какъв ти е двигателят
За ел стъклата - така са си харни...
скоро имаше теми как да си заменя ел.стъклата с ръчни , щото много проблеми с тях
Обърни се за чаркалаците към моргите и към колегата : letajanta
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... file&u=672
Anbuch написа:
Виж под термодатчика има едни цифрички, те започват с един трибуквен код -това е кода на скоростната ти кутия. Може да имаш ръждичка там и да е нужно да удариш една шкурка за да се видят.
За ел стъклата - така са си харни...
Обърни се за чаркалаците към моргите и към колегата : letajanta
http://vwclub.bg/forum/profile.php?mode ... file&u=672
-
polo95
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ако ми дадеш някакво компетентно мнение за тоя мотор и кола на 220 хил км. направо си заслужаваш черпенето. Има ли чалъм мотора да е сменян? и затова да няма номер.Пропуснах да кажа, че колата не се отключва с ключ.
Само с алармата, багажника и той ми е ел. има си копченце вътре. Демек падне ли ми акумулатора падам и аз
това ме навежда на мисалта колата да не би да е стояла на митница или нещо от сорта ?!?!
- moni_barca
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”