Таа значи направо наскоро се сдобих с едно Polo, 95 година, с незнайно какъв мотор ама май е 1.1 . Незнам точно какъв е тъй като в талона двигателя е записан без номер. Имам някой проблеми с колата относно Интериора и Екстериора. Например нуждая се от предна броня, решетката над бронята, под бронята или по-точно под металната част онзи гумен детайал най отдолу, и т.н.Като интериор таблото ми е пукнато от неправилно поставена стойка за телефон

абе цяло табло заедно с панела (пластмасовата част) на парното и пепелника. Та дотук с оплакванията. Въпроса ми е от къде най лесно да се сдобия с такива части (форума, от автоморги) колко ще ми струва приблизително. Имам електричарска работа по колата - не ми работи плафона, ето тук е и куриоза - имам ел. стъкла но едното моторче е изгоряло а другото не качва добре и са заменени с ръчки (т.е. има копчета моторчета ама си свалям всичко ръчно). Има некакви глезотийки по дръжките на колата - и на вътрешни и на външни (от вътрешният край има бели диодчета х2 броя , за който собственика ми обясни, че преди работели и когато натисна алармата светвали за по 20 секунди

) Искам добър компетентен майстор да ми оправи всички бакий по колата - и най важното е да е от Пловдив. Колата ми е 2/3 врати, грозно зелен цвят.
P.S. За мотора човека ми каза, че уж е били качили да го замерят в БМВ сервиз и там излезнал 1.3. Колата ми върви по добре от 1.0 обаче не може да се каже, че е 1.4 . Благодаря Ви