Вода под предната седалка при дъжд

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
koen
Автомобил:
Двигател:

Вода под предната седалка при дъжд

Мнениеот koen » Съб 07 юни 2008 17:21

Здравейте,
карам фолцваген поло 1,4 96-та година, хечбек с 2(3) врати и имам следния проблем :

При дъжд подът под предната дясна седалка ( не тази на шофьора ) подгизва. Направо се получава доста солидна локва с вода. Проверих от към вратата - няма теч.
Предполагам че е от някакви уплътнения, ама съм съвсем млад шофьор и нямам никаква идея къде точно може да се крие причината за наводняването.
Някой да е имал подобен проблем или да знае какво точно да погледна, за да разбера от къде идва проблемът ?!

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Вода под предната седалка при дъжд

Мнениеот CTaH4o » Съб 07 юни 2008 17:39

koen написа:Здравейте,
карам фолцваген поло 1,4 96-та година, хечбек с 2(3) врати и имам следния проблем :

При дъжд подът под предната дясна седалка ( не тази на шофьора ) подгизва. Направо се получава доста солидна локва с вода. Проверих от към вратата - няма теч.
Предполагам че е от някакви уплътнения, ама съм съвсем млад шофьор и нямам никаква идея къде точно може да се крие причината за наводняването.
Някой да е имал подобен проблем или да знае какво точно да погледна, за да разбера от къде идва проблемът ?!

има писано по този въпрос
но ще ти напиша с 2 приказки - отвори капака и в ляво (от страната на пътника) махни уплатнението (от горната страна) там има филтър един и до него има една пробка, отпуши я и няма да ти тече (просто се е запушила и всичката вода ти влиза вътре)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”