поло втора употреба
поло втора употреба
здравейте, колеги, собственици на поло.интересува ме възможно ли е да се купи поло 1,4 ,97-98 г. за около 4000 лв.което да е в добро техническо състояние-нов внос.или за тази сума полото ще е в лошо състояние.благодаря на всички които ми отговорят.
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=92171 я виж това,от форума е и мисля че ще е по читаво от колкото тези в Горубляне
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моя ПОЛОвер (тоя в гаража) го взех миналата година .. края на Февруари за 5000 лв. и от тогава ... до сега ... (50 000 км) една 5-та скорост ми чупи (150лв) един съединител (непомня колко беше защото беше първото което смених след .. консумативите), каре и .. веднъж цялата предница (тампони и амортисори)
дано да съм ти бил полезен
а според мен .. ще си намериш читаво Поло ... това на колежката е супер .... само не ми харесва ... 2/3 врати ... такива коли направо ги подминавам ...
(лично мнение)

дано да съм ти бил полезен

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не бери грижа-ще си намериш!Моето го взех септември за 5000лв.Приятели ми се смяха,че е скъпо ,ама да го духат-имам всички екстри за модела,даже комфорт система/или там как се нарича автоматичното вдигане на джамовете от дистанцията на алармата/
.Сега цените са по-надолу.Купувай,свиркай и безаварийно!

-
- Автомобил: corrado
- Двигател: pg
- Контакти:
ем правилно то и аз искам моето да е лиляво но не е ама се мислиdoc_j написа:И на мен ми се смеят заради цвета, че бил п***лски, ама мен боли ме фара!Мисля, че не цвета кара колата да върви...
малко по темата това на колежката е доста убаво (видяно) и смятам че ще намериш читаво все пак цените паднаха
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”