Поло 1,6 АЕЕ-питане за въздушния филтър
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 1,6 АЕЕ-питане за въздушния филтър
Колеги под кутията на въздушния филтър има марку4 които излиза от двигателя и влиза във въздушния филтър,предишния собст3еник на колата го беше изкарал и го беше оставил да си виси защото много цапал кутията на филтъра и самия филтър с някви маслени изпарения,каза 4е дъното било цялото омазано-аз смених филтъра и си зака4их марку4а обратно-Въпроса ми -ако трябва да е вътре марку4а защо цапа и каква е ролята му по принцип и има ли зна4ение за работатат на мотора ако е изкаран.Благодаря предварително на вси4ки които знаят нещо по въпроса.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Слагай сичко кадето си е, освен ако не ти е много сдухан мотора, ти ко искаш само караш и 5 години нищо не пипаш, нема такива филми ко ти струва да почистиш пласмата и гърлото при смяна на филтара.Е кат сложиш спортен филтар и колата ше стане 200 коня стига бе.Ако нема кво да правиш фани жената и я разходи за по един сладолед някаде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
maznia написа:Слагай сичко кадето си е, освен ако не ти е много сдухан мотора, ти ко искаш само караш и 5 години нищо не пипаш, нема такива филми ко ти струва да почистиш пласмата и гърлото при смяна на филтара.Е кат сложиш спортен филтар и колата ше стане 200 коня стига бе.Ако нема кво да правиш фани жената и я разходи за по един сладолед някаде.
Ееееееее колега доволно ме нахрани,ина4е идеята със сладоледа е добре.Не искам да става 200 коня или да варви пове4е,мисалта ми беше да си стои марку4а с изпарнията вътре пък да си иам спортен филтър така 4е да не се цапа и тва е.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”