Здравейте колеги ,преди време минах през една далбока локва 15 м. дълга и към 60 см дълбока. Зарадвах се на половера ,че мина а москвич и други коли бяха се удавили вътре и не помръдваха , на другия ден след цял ден на сланце взе много гадно да стърже (хххххъ) от към дясната гума ,мисля ,че лагер от ролка.
Не бях сменял агренаж ремаци и ролки и реших най после да ги сменя ,накупих ги смених ги ,но се оказа ,че не е от ролката която минава ремъка на динамото през нея. Майстора ми каза ,че най вероятно е от ролката на климатика но се чудя ,защо като пусна по енерция почти не се чува а като съм в движение на по висока скорост се чува по силно?
Удавена ролка. помощ?
динамото свири на моменти само сутрин или при първо палене след това спира кат загрее колата, ако е тотално смляно лагерчето свири постоянно първо там пипай -динамото се разглубява внимавай ако разглубяваш сам да не повредиш конекторите смени си и четките кат си почнал.
П. П. Следващия път не минавай през големи локви че ако имаш пробив некаде из маншоните на каретата или шарнирите ше влезне вода там и болта или карето ще свърши за норматив време.
П. П. Следващия път не минавай през големи локви че ако имаш пробив некаде из маншоните на каретата или шарнирите ше влезне вода там и болта или карето ще свърши за норматив време.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”