Колекторни Траби :?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колекторни Траби :?
Смукателните колекторни траби на Поло 1,6 пълна инжекция година 95година 12 месец какви са Пластмасови или алиминиеви питам заради АГУ-то
:) благодаря предварително

- offside
- Автомобил: Passat B5 1997
- Двигател: 1.8 20v ADR
N1P0 написа:offside написа:Пластмасови са! само газов инженцион иначе става мн интересно
става интересно, че газ. инжекциона си е пълна набутвация за евтина колаКарах я 2 години с обикновенна газ бутилка и познай, че нищо не е станало.. зависи кои майстори я слагат !
Мм начи си късметлия .. имам лично познат на когото точно тези тръби се спраскаха заради газовата

Пс. при газовия инжекцион се постига и по голяма икономия
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз скоро когато разглобявах дросела си мислех .... ако се сложи м/у дроселовата клапа и кутията на въздушния филтър .. така наречената плочка за газта и веднага отгоре .. клапата, която затваря при експлозия .... мисля че няма да стане нищо лошо и да си бръмкаш ... а да не говорим че примерно на баща ми пассата е В3 и има газ от 98 година .. досега ми е гърмял 2 пъти ... и то все заради богата смес ... щото искахме да върви повече ... ама то не е точно така!
Та идреята е ако наистина маистори слагат уредбата .... няма никакъв проблем според мен ... а 800лв отгоре за инжекцион и то български не си заслужават!

Та идреята е ако наистина маистори слагат уредбата .... няма никакъв проблем според мен ... а 800лв отгоре за инжекцион и то български не си заслужават!
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”