Barboukov написа:Аз няма да коментирам. Просто ще си изпия с компанията една бутилка Джентълмен Джак. Ей така, без причина... За Алонсо
Lenks написа:Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден денИнтересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели
Също така как Фетел не може да изпеварва никой изобщо, пак ще е виновен за проблема на Алонсо. Това как Нюй е единствения виновен за победата на Фетел, защото болида е мега бърз, което се видя колко е така в ръцете на Уебър
Като цяло наистина яко състезание в което си имаше всичко, много ми хареса битката на Чеко и Бътън и всичко дето ставаше в топ 10, в нито един момент не се знаеше кой къде ще завърши, като изключим Фетел разбира се...
Barboukov написа:За Алонсо
rufkata написа:Lenks написа:Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден денИнтересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели
Също така как Фетел не може да изпеварва никой изобщо, пак ще е виновен за проблема на Алонсо. Това как Нюй е единствения виновен за победата на Фетел, защото болида е мега бърз, което се видя колко е така в ръцете на Уебър
Като цяло наистина яко състезание в което си имаше всичко, много ми хареса битката на Чеко и Бътън и всичко дето ставаше в топ 10, в нито един момент не се знаеше кой къде ще завърши, като изключим Фетел разбира се...
Ей това Фетелистите сте опасна секта, ако крилото на Ферарито не се беше скапало още в началото, много зор щяхте да видите.
jamie1 написа:rufkata написа:Lenks написа:Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден денИнтересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели
Ей това Фетелистите сте опасна секта, ако крилото на Ферарито не се беше скапало още в началото, много зор щяхте да видите.
Така е.Алонсо щеше да схруска Фетел.
Mдаа, Фетел направо щеше да спре и да му даде път, а Грожан щеше нарочно да удари Райконен да му е още по-чисто на...този иначе толкова симпатичен, "феноменален" испански младеж на вашите екрани уважаеми зрители![]()
![]()
![]()
![]()
jamie1 написа:Те тогава и 2-мата щяха да са аут
rufkata написа:Ферарито беше адски бавно в първите обиколки, не знам какво се промени след квалификациятаMдаа, Фетел направо щеше да спре и да му даде път, а Грожан щеше нарочно да удари Райконен да му е още по-чисто на...този иначе толкова симпатичен, "феноменален" испански младеж на вашите екрани уважаеми зрители![]()
![]()
![]()
![]()
При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият![]()
Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?
Lenks написа:rufkata написа:Ферарито беше адски бавно в първите обиколки, не знам какво се промени след квалификациятаMдаа, Фетел направо щеше да спре и да му даде път, а Грожан щеше нарочно да удари Райконен да му е още по-чисто на...този иначе толкова симпатичен, "феноменален" испански младеж на вашите екрани уважаеми зрители![]()
![]()
![]()
![]()
При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият![]()
Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?
Mного ми е любимо това с колитеМарк сигурно кара запорожец, а не Ред Бул, защо не е бърз, или почти толкова бърз колкото Фетел? Алонсо е твърде надценен пилот за мен... Виж Райконен е друга бира, него го признавам от всякъде!
rufkata написа:При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият![]()
rufkata написа:Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?
xploda написа:rufkata написа:При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият![]()
Да, знаем, Фетел ще е
rufkata написа:Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?
И аз не схващам вие па кво му боготворите на Алонсо, като последните години реално няма за какво да се хване човек, че да каже ето тва и тва направи, ама не се и напъвам да разбера![]()
А фингърбой не го боготворим, просто не понасяме Алонсо
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта