Формула 1, Сезон 2013

Всичко, свързано със състезания с автомобили, мотори и други

Кой ще спечели ГП на Бразилия

Себастиан Фетел
4
36%
Друг
7
64%

Общо гласове: 11
Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, Сезон 2013

Мнениеот Lenks » Нед 21 апр 2013 16:16

Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден ден :icon_lol Интересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели :icon_lol Също така как Фетел не може да изпеварва никой изобщо, пак ще е виновен за проблема на Алонсо. Това как Нюй е единствения виновен за победата на Фетел, защото болида е мега бърз, което се видя колко е така в ръцете на Уебър :mhihi Като цяло наистина яко състезание в което си имаше всичко, много ми хареса битката на Чеко и Бътън и всичко дето ставаше в топ 10, в нито един момент не се знаеше кой къде ще завърши, като изключим Фетел разбира се...

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Нед 21 апр 2013 16:17

Barboukov написа:Аз няма да коментирам. Просто ще си изпия с компанията една бутилка Джентълмен Джак. Ей така, без причина... За Алонсо :mhihi

Човека си се представи повече от достойно, предвид крилото и боксовете.

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Нед 21 апр 2013 16:20

Lenks написа:Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден ден :icon_lol Интересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели :icon_lol Също така как Фетел не може да изпеварва никой изобщо, пак ще е виновен за проблема на Алонсо. Това как Нюй е единствения виновен за победата на Фетел, защото болида е мега бърз, което се видя колко е така в ръцете на Уебър :mhihi Като цяло наистина яко състезание в което си имаше всичко, много ми хареса битката на Чеко и Бътън и всичко дето ставаше в топ 10, в нито един момент не се знаеше кой къде ще завърши, като изключим Фетел разбира се...

Ей това Фетелистите сте опасна секта, ако крилото на Ферарито не се беше скапало още в началото, много зор щяхте да видите.

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Нед 21 апр 2013 16:24

Barboukov написа:За Алонсо :mhihi

Фингъра го недолюбвам, знаеш... ама наздраве! :beer

Абе, Пиперес знаел и напред да кара. :eek :mhihi

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Нед 21 апр 2013 16:25

rufkata написа:
Lenks написа:Много доволно състезание и Фетел и най-вече Алонсо ми направиха доста добър подарък за отминалия ми вече рожден ден :icon_lol Интересно ми е сега ферарисчетата дали все още ще защитават Пирели :icon_lol Също така как Фетел не може да изпеварва никой изобщо, пак ще е виновен за проблема на Алонсо. Това как Нюй е единствения виновен за победата на Фетел, защото болида е мега бърз, което се видя колко е така в ръцете на Уебър :mhihi Като цяло наистина яко състезание в което си имаше всичко, много ми хареса битката на Чеко и Бътън и всичко дето ставаше в топ 10, в нито един момент не се знаеше кой къде ще завърши, като изключим Фетел разбира се...

Ей това Фетелистите сте опасна секта, ако крилото на Ферарито не се беше скапало още в началото, много зор щяхте да видите.

Така е.Алонсо щеше да схруска Фетел.

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Нед 21 апр 2013 16:27

Колкото Фетел не го думна още в началото ли? :c020

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Нед 21 апр 2013 16:30

Те тогава и 2-мата щяха да са аут

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Нед 21 апр 2013 16:31

jamie1 написа:
rufkata написа:

Така е.Алонсо щеше да схруска Фетел.

Mдаа, Фетел направо щеше да спре и да му даде път, а Грожан щеше нарочно да удари Райконен да му е още по-чисто на...този иначе толкова симпатичен, "феноменален" испански младеж на вашите екрани уважаеми зрители :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Нед 21 апр 2013 16:31

Ферарито беше адски бавно в първите обиколки, не знам какво се промени след квалификацията :eek

Mдаа, Фетел направо щеше да спре и да му даде път, а Грожан щеше нарочно да удари Райконен да му е още по-чисто на...този иначе толкова симпатичен, "феноменален" испански младеж на вашите екрани уважаеми зрители :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi :mhihi

При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият :th_up
Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?

Последна промяна от rufkata на Нед 21 апр 2013 16:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
escrime

Мнениеот escrime » Нед 21 апр 2013 16:33

jamie1 написа:Те тогава и 2-мата щяха да са аут

:11

:hahaha

Я дръпни записа и гледай първите 5 обиколки.

Потребителски аватар
ivo_kostov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_kostov » Нед 21 апр 2013 16:36

Радвам се да видя,че Грожан поизрасна като пилот,определено поспря с глупостите от миналата година.Фетел днес нямаше как да бъде спрян,но браво на Лотус,жалко за Фернандо(все пак е боец).

Потребителски аватар
Lenks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lenks » Нед 21 апр 2013 16:56

rufkata написа:Ферарито беше адски бавно в първите обиколки, не знам какво се промени след квалификацията :eek

Mного ми е любимо това с колите :icon_lol Марк сигурно кара запорожец, а не Ред Бул, защо не е бърз, или почти толкова бърз колкото Фетел? Алонсо е твърде надценен пилот за мен... Виж Райконен е друга бира, него го признавам от всякъде!

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Нед 21 апр 2013 17:05

Lenks написа:
rufkata написа:Ферарито беше адски бавно в първите обиколки, не знам какво се промени след квалификацията :eek

Mного ми е любимо това с колите :icon_lol Марк сигурно кара запорожец, а не Ред Бул, защо не е бърз, или почти толкова бърз колкото Фетел? Алонсо е твърде надценен пилот за мен... Виж Райконен е друга бира, него го признавам от всякъде!

Говоря за изравнени м-у Алонсо и пръста, Марк толкова си може. Кими и аз го харесвам като пилот, харесвам и Хамилтън, но фетел не.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Нед 21 апр 2013 17:21

rufkata написа:При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият :th_up

Да, знаем, Фетел ще е :mhihi

rufkata написа:Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?

И аз не схващам вие па кво му боготворите на Алонсо, като последните години реално няма за какво да се хване човек, че да каже ето тва и тва направи, ама не се и напъвам да разбера :mhihi

А фингърбой не го боготворим, просто не понасяме Алонсо :mhihi

Потребителски аватар
rufkata

Мнениеот rufkata » Нед 21 апр 2013 17:48

xploda написа:
rufkata написа:При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият :th_up

Да, знаем, Фетел ще е :mhihi

rufkata написа:Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?

И аз не схващам вие па кво му боготворите на Алонсо, като последните години реално няма за какво да се хване човек, че да каже ето тва и тва направи, ама не се и напъвам да разбера :mhihi

А фингърбой не го боготворим, просто не понасяме Алонсо :mhihi

Ами миналата година изпусна "великия" фетел за 3 точки, а Ферарито беше тотална скръб, по миналата екипа го вкара в бокса, за да покрие Марк и го прецакаха, не се сещам тогава с колко го изпусна. Всичко това при тотална доминация на автомобила на Редбул, не на пръста. Изводите си ги прави ти :th_up

Върни се в “Motorsport”