escrime написа:
Абе, Пиперес знаел и напред да кара.![]()
Що не вземат Мак да смъкнат отливка от предното му крило, след като пилна бутона и отстрани грешните елементи взе да върви по добре

escrime написа:
Абе, Пиперес знаел и напред да кара.![]()
Алонсо преди да влезне за смяна на гуми вече изоставаше с около 4 секунди, това е реалноста.
К.Одаджийски написа:докато не седнат двамата заедно в еднакви автомобили, след всяко състезание всички теми се обръщат на футболни препирни, амОн!
vinixxx написа:не можах да разбера от немските коментатори в крайна сметка отстраниха ли проблема с крилото или цялото състезание не работеше
rufkata написа:xploda написа:rufkata написа:При изравнени коли мисля, че всички знаем кой е по добрият![]()
Да, знаем, Фетел ще е
rufkata написа:Не схващам защо го боготворите този "симпатичен" немски младеж?
И аз не схващам вие па кво му боготворите на Алонсо, като последните години реално няма за какво да се хване човек, че да каже ето тва и тва направи, ама не се и напъвам да разбера![]()
А фингърбой не го боготворим, просто не понасяме Алонсо
Ами миналата година изпусна "великия" фетел за 3 точки, а Ферарито беше тотална скръб, по миналата екипа го вкара в бокса, за да покрие Марк и го прецакаха, не се сещам тогава с колко го изпусна. Всичко това при тотална доминация на автомобила на Редбул, не на пръста. Изводите си ги прави ти
batVenci написа:Сега се видя и големия напредък на Лотус-Рено, освен както казах вчера, ренесанса на Ферари и Мерцедес. Макларън също дърпат напред. Видя се ясно къде продължава реално да е Ред бул. Не бива да се отписва Алонсо и Ферари за следващия старт в Испания. Няма да е чудно тогава Ред бул и Фетъл да помогнат с лека симулация. Формулата е преди всичко, формула на многото пари...
Въпреки всичко Алонсо е голям пилот, но уменията на инженерите са по-важни във формулата от тези и на най-добрите пилоти. Така навремето докъто ферарито на Шумахер, не бе развито до върха от инженерите на Ауди в битката им с тези на Мерцедес, бе почти невъзможно на германеца да започне да печели титли. Днес във Ферари не работят най-добрите инженери във формулата и на Алонсо му се налага да прави чудеса. Но в технологичен спорт като Ф1 трудно стават чудеса, без задкулисната намеса от Бърни, разбира се...
Руфка, не знам от кога четеш темите. Миналата година бях пуснал едно мнение за късмета през сезона на Фетел и Алонсо... или каква щеше да е разликата, ако испанчето нямаше късмет цял сезон. Ако те интересува ще намеря сметките. Ама както и да е, дъвкали сме го много пъти, че точно заради нечовешкия си късмет стигна до битка за титлата в последните 2 състезания. А по миналия сезон Фетел стана шампион 4 кръга преди края.
rufkata написа:Руфка, не знам от кога четеш темите. Миналата година бях пуснал едно мнение за късмета през сезона на Фетел и Алонсо... или каква щеше да е разликата, ако испанчето нямаше късмет цял сезон. Ако те интересува ще намеря сметките. Ама както и да е, дъвкали сме го много пъти, че точно заради нечовешкия си късмет стигна до битка за титлата в последните 2 състезания. А по миналия сезон Фетел стана шампион 4 кръга преди края.
Факт е, че фетел миналата година имаше доста отпадания по технически причини, но Алонсо с тотално згрешена кола загуби само с 3 точки, пак наблягам на това, че ако Ферарито беше читаво от началото фетел нямаше да спечели трета титла.
rufkata написа:Руфка, не знам от кога четеш темите. Миналата година бях пуснал едно мнение за късмета през сезона на Фетел и Алонсо... или каква щеше да е разликата, ако испанчето нямаше късмет цял сезон. Ако те интересува ще намеря сметките. Ама както и да е, дъвкали сме го много пъти, че точно заради нечовешкия си късмет стигна до битка за титлата в последните 2 състезания. А по миналия сезон Фетел стана шампион 4 кръга преди края.
Факт е, че фетел миналата година имаше доста отпадания по технически причини, но Алонсо с тотално згрешена кола загуби само с 3 точки, пак наблягам на това, че ако Ферарито беше читаво от началото фетел нямаше да спечели трета титла.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта