hooligan_sk написа:Обезателно напиши книга!!!
Състезанието ми беше много забавно
Благодаря, но публиката от форума засега ми е предостатъчна. Едва ли има смисъл да се занимавам с простотии...
hooligan_sk написа:Обезателно напиши книга!!!
Състезанието ми беше много забавно
Barboukov написа:rufkata написа:Руфка, не знам от кога четеш темите. Миналата година бях пуснал едно мнение за късмета през сезона на Фетел и Алонсо... или каква щеше да е разликата, ако испанчето нямаше късмет цял сезон. Ако те интересува ще намеря сметките. Ама както и да е, дъвкали сме го много пъти, че точно заради нечовешкия си късмет стигна до битка за титлата в последните 2 състезания. А по миналия сезон Фетел стана шампион 4 кръга преди края.
Факт е, че фетел миналата година имаше доста отпадания по технически причини, но Алонсо с тотално згрешена кола загуби само с 3 точки, пак наблягам на това, че ако Ферарито беше читаво от началото фетел нямаше да спечели трета титла.
Ако Ред Була нямаше технически проблеми Алонсо щеше да е отписал титлата още в Италия.
Ама едно АКО... Ако цапа и мирише... Нали знаеш
Barboukov написа:И аз така казвам. Ако не е Фетел, да е Кими, да е Хамилтън, да е Маса, да е Бианки, но не и Алонсо.
Barboukov написа:Късмет срещу късмет, Сезон 2012 - VET vs ALO
Малайзия: Алонсо печели с късмет, благодарение на грешката на Перес. + 8 т.
Малайзия: Фетел губи 4то място заради краставицата. - 12 точки.
Европа: Алонсо вместо 3ти, финишира първи заради повредите на VET и GRO. + 10 т.
Европа: Фетел отпада от 1ва позиция заради повреда. - 25 т.
Германия: Фетел от 2ри заради наказание минава 5ти. - 8 т.
Белгия: Алонсо отнесен на 1ви завой. Иначе бих му дал 3то място. - 15 т.
Италия: Фетел отпада от 5та позиция. - 10 т.
Сингапур: Фетел печели заради отпадане на Хам. + 8 т.
Сингапур: Алонсо 3ти вместо 4ти поради същата причина. + 3 т.
Япония: Фетел недостижим. Позволявам си там да класирам ALO пред MAS на 2ра позиция. - 18 т.
Тотал: VET: Щеше да има 47 точки повече от сегашния си актив.
ALO: Щеше да има 12 точки повече.
Barboukov написа:Хахаха... Даааааа... И това ме устройва![]()
Абе къде се скри пак era3er?Рева ми оня ден в Карфур как Алонсо щял да спечели
Калине, ти само като спечели оня късметлия ли се появяваш да ми сипеш?
idiotchooo написа:Разликата от миналата година и тази е много малка, да не кажа нищожна, заради големите промени догодина.
Re5Pec7 написа:idiotchooo написа:Разликата от миналата година и тази е много малка, да не кажа нищожна, заради големите промени догодина.
Какви промени се очакват за догодина?
Re5Pec7 написа:idiotchooo написа:Разликата от миналата година и тази е много малка, да не кажа нищожна, заради големите промени догодина.
Какви промени се очакват за догодина?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта