Формула 1, Сезон 2013
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Формула 1, Сезон 2013
Какво е направил антипатичния испанец? Изпуснах квалификацията днес. Сега ще я тегля и гледам...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Мъчеше се,както и петльо 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Страхотни Кими и Алонсо.
Можем да похвалим и туриста.
Кофти за Мерцедес - яд ме е за Розберг и Небелия.
Можем да похвалим и туриста.
Кофти за Мерцедес - яд ме е за Розберг и Небелия.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Много съм рязочарован, втори на старта, десет места и една обиколка назад на финала :(((
Некой да вземе да каже на жабарите проезвеждащи галошите, че както са я подкарали съвсем скоро може да има фатални инциденти, недай боже!
Некой да вземе да каже на жабарите проезвеждащи галошите, че както са я подкарали съвсем скоро може да има фатални инциденти, недай боже!
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
К.Одаджийски написа:Некой да вземе да каже на жабарите проезвеждащи галошите, че както са я подкарали съвсем скоро може да има фатални инциденти, недай боже!
Видахим произвежда гуми от по-твърди смеси.Сега е момента този завод да изживее своя ренесанс.
Страхотно състезание,като изключим разпадащите се гуми.
Страхотни Ферари,Райконен и той.
Мерцедес-

Ред Бул-да продължават по същия начин!

- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Някой знае ли от къде мога да изтегля формулата с БГ аудио
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI

... другото е че някои отбори освен за квалификационна обиколка в жегата за повече гумите им не издържат.
Мен ме устройва...

(Това би им помогнало единствено следващото състезание).
Golf2GTISLIVEN написа:Някой знае ли от къде мога да изтегля формулата с БГ аудио
Препоръчвам ти да я теглиш без БГ аудио,освен ако не е точно заради аудиото.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
За мен лошо ГП няма, това беше сравнително скучно, интрига нямаше в последните 20 обиколки никаква. :) Освен ако не вярваме на стафидите по Филм + разбирасе, няма толкова кухи съшества. 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Уникално тъпо състезание.
Честито на Алонсо. Беше адски бърз, нещо което видях още в петък, когато въртеше с 0.7-0.9 по-бързи обиколки от всички останали с много гориво...
Баси... Кое време стана вече... 5-ти кръг и никой не може да нацели точни настройки за две поредни състезания. Предното окачване на Ферари им даде предимство на тази писта както температурите и конфигурацията на пистата в Бахрейн изтика напред Ред Бул и Лотус...
Какво правим в Монако? Класираме на първите три редици 2 броя Мерцедес и 2 броя Лотус и да видим кои други двама ще се вредят в топ 6 на старта...
Тук Мерцедес бяха най-слаби от началото на сезона. Ред Бул с тотално объркана стратегия още в 11 обиколка, когато Фетел започна да пести гуми и да минава на 3 стопа... Ама брадЪ... Не се получи... Кими ако беше натискал за 4 спирания ми се струва, че щеше да се опъне на Алонсо... Да си признаем... Ферари бяха уникално бързи и шапка им свалям за това... Дано не се повтаря повече до края на сезона...
Макларън - без коментар... Минимален проогрес...
Заубер - напредват...
Торо Росо - Рикиардо се опита... При тях прогреса е най-голям спрямо предните състезания...
Беше ми много забавно когато едната Маруся стоеше няколко обиколки плътно зад Фетел, който пазеше гуми...
Баси формулата тоя сезон... Дано се променят нещата, че май вече само ще гледам резултатите след края на всяка Formula 1 Tyre Save надпревара...
И Веско като спомена стафидите на Филм+... Абе не може да водиш с 8 секунди на втория, да ви остават и на двамата по едно влизане и да ми развиваш теории как първия няма шанс, защото трябва да отвори 20 секунди... Момчилеееееееееееееееееееееееееееее...

Баси... Кое време стана вече... 5-ти кръг и никой не може да нацели точни настройки за две поредни състезания. Предното окачване на Ферари им даде предимство на тази писта както температурите и конфигурацията на пистата в Бахрейн изтика напред Ред Бул и Лотус...
Какво правим в Монако? Класираме на първите три редици 2 броя Мерцедес и 2 броя Лотус и да видим кои други двама ще се вредят в топ 6 на старта...
Тук Мерцедес бяха най-слаби от началото на сезона. Ред Бул с тотално объркана стратегия още в 11 обиколка, когато Фетел започна да пести гуми и да минава на 3 стопа... Ама брадЪ... Не се получи... Кими ако беше натискал за 4 спирания ми се струва, че щеше да се опъне на Алонсо... Да си признаем... Ферари бяха уникално бързи и шапка им свалям за това... Дано не се повтаря повече до края на сезона...

Макларън - без коментар... Минимален проогрес...
Заубер - напредват...
Торо Росо - Рикиардо се опита... При тях прогреса е най-голям спрямо предните състезания...
Беше ми много забавно когато едната Маруся стоеше няколко обиколки плътно зад Фетел, който пазеше гуми...
Баси формулата тоя сезон... Дано се променят нещата, че май вече само ще гледам резултатите след края на всяка Formula 1 Tyre Save надпревара...

И Веско като спомена стафидите на Филм+... Абе не може да водиш с 8 секунди на втория, да ви остават и на двамата по едно влизане и да ми развиваш теории как първия няма шанс, защото трябва да отвори 20 секунди... Момчилеееееееееееееееееееееееееееее...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Марто, аз праих магии на фибата в монако миналата седмица
и за ферари, и за редбул. Ама все гадни 

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Barboukov написа:Уникално тъпо състезание.
А що ,не бе...беше същото като в Бахрейн.
...ааа шайзето не изпреварваше днес, мда.

- crossofdeath
- Автомобил: Golf MK4 1.6 16v
- Двигател: AZD 2002
Като фен на фетел мога да кажа евала на кими и фераритата, успяха да запазят гумите, макар че и на алонсо му казаха да пази гумите, но състезанието беше в напреднал етап и той си водеше с много, кими можеше да го гони със сходна стратегия, фетел и ред бул наистина закъсаха с това пестене още в началото и уж с 3 стопа, ама не стана, първите 15-20 обиколки беше добре, после стана ясно тъй като всички почнаха да пазят гумите, за мрецедесите без коментар пълна скръб,как успяват не знам, мкларън направиха безлично състезание и взеха там някакви точки и браво на торо росо за последната точка.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Barboukov написа:И Веско като спомена стафидите на Филм+... Абе не може да водиш с 8 секунди на втория, да ви остават и на двамата по едно влизане и да ми развиваш теории как първия няма шанс, защото трябва да отвори 20 секунди... Момчилеееееееееееееееееееееееееееее...
Абсолютни кретени и двамата... Почвам да си мисля че просто са глупави и тва е

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mariovasi написа:Barboukov написа:Уникално тъпо състезание.
А що ,не бе...беше същото като в Бахрейн.
...ааа шайзето не изпреварваше днес, мда.
Да, като Бахрей беше... Един имаше напред... И до там...
Битка за второто място като в Бахрейн имаше ли? Имаше ли пилоти, които да вървят на малки разлики по между си след първите боксове и да се атакуват и изпреварват (като в Бахрейн)? Какво следиха камерите в това състезание? Обикалящи колички... Какво следиха в Бахрейн? Ами там се чудеха коя битка да дават... И Фетел да беше на мястото на Алонсо състезанието пак нямаше да е интересно...