Формула 1, Сезон 2014
- Asko VW
- Автомобил: VW Passat-B6 Variant
- Двигател: 2-0 TDI BMP 2006
Re: Формула 1, Сезон 2014
Много добро състезание стана, само съжалявам за Уилямс, как ги прецака колата за сигурност. Тоя Малдонадо нещо не е добре с главата.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Числата след имената са коефициенти. Знаете къде да залагате. 

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Рон Денис ме кефи...
ПП: Не е истинския Рон. Някой да не се залъже.
ПП: Не е истинския Рон. Някой да не се залъже.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето кой е новия отбор през 2015.
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Фетел супер мен, супер мен
Какво става колеги, къде избяга "божественият фетел" дайте коментар?
Какво става колеги, къде избяга "божественият фетел" дайте коментар?
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
E какво да става, Нюи, Рикиардо и Мерцедесите му еб@ха майката тази година
Връща му се тъпкано за перченето му миналата година и неуважението към Уебър. Той оня горе бави, ма не забравя 
Връща му се тъпкано за перченето му миналата година и неуважението към Уебър. Той оня горе бави, ма не забравя 
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Точно така колега, връща му се за всичко, но не виждам колегите, които му бяха адски фнове, едва ли не Господ беше слезнал и се беше въплатил във Фетел. Гадното е, че стана 4-кратен благодарение на колата.
- xploda
- Двигател:
rufkata написа:но не виждам колегите, които му бяха адски фнове
Как да не виждаш, аз бях един от тях
до момента в който не почна да изпедер@стява 
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тук съм аз...
Само Данииииии...
Не ми е ясно едно: Защо винаги, когато някой затъне започват подигравки? Феновете на Шумахер, Алонсо, Райконен са им фенове, независимо от всичко.
Я вие отворковци, които сте фенове на Шумахер и храните Фетел, защото РБ10 до момента не върви, ми кажете нещо: дядката като с диминираща кола спечели 5 поредни титли и после със слабия Мерц се моташе по пистите, омаловажихте ли му успехите?
Винаги съм бил на едно мнение: Ако имаш силна кола, която може да доминира и я държиш на първо място, значи си добър пилот. А не като Уебър... Имаш силен болид и не можеш да печелиш с него.
Нямам нищо против да храните Фетел. Всеки има право да го прави. И аз храня Алонсо, ненавиждам го, но в същото време го признавам за един от най-добрите... А защо не и най-добрия...
Не мога да приема коментар като: Той заради колата печели.
Също така и фенове, които не могат да дават мнение безпристрастно. Само като видя кой пише мнението и прескачам.
Много се кефя на експлодиращия, идиотчо, Влади, Веско, Жоро и Калин.
Само Данииииии...
Не ми е ясно едно: Защо винаги, когато някой затъне започват подигравки? Феновете на Шумахер, Алонсо, Райконен са им фенове, независимо от всичко.
Я вие отворковци, които сте фенове на Шумахер и храните Фетел, защото РБ10 до момента не върви, ми кажете нещо: дядката като с диминираща кола спечели 5 поредни титли и после със слабия Мерц се моташе по пистите, омаловажихте ли му успехите?
Винаги съм бил на едно мнение: Ако имаш силна кола, която може да доминира и я държиш на първо място, значи си добър пилот. А не като Уебър... Имаш силен болид и не можеш да печелиш с него.
Нямам нищо против да храните Фетел. Всеки има право да го прави. И аз храня Алонсо, ненавиждам го, но в същото време го признавам за един от най-добрите... А защо не и най-добрия...
Не мога да приема коментар като: Той заради колата печели.
Също така и фенове, които не могат да дават мнение безпристрастно. Само като видя кой пише мнението и прескачам.
Много се кефя на експлодиращия, идиотчо, Влади, Веско, Жоро и Калин.
- xploda
- Двигател:
Barboukov написа:Винаги съм бил на едно мнение: Ако имаш силна кола, която може да доминира и я държиш на първо място, значи си добър пилот. А не като Уебър... Имаш силен болид и не можеш да печелиш с него.
E ти малко нищо не каза сега
Сега до миналата по едно време година и аз бях за фингъра и лимонадите, ама знаем много добре, че не фингъра е добрия пилот, нито тогава, нито сега. Добрия пилот постига резултати и с лоша кола. За мен добър пилот е Хълк. И миналата година и тази човека е константа, движи се все на 5-6 място. Розберг и Хамилтън не мога да кажа, че са добри пилоти. В момента са, като фингъра през последните 4г. - имат най-бързата кола и печелят първите места. Сложи почти кой да е пилот в този болид и ще видиш как и те ще спечелят първите места. Същото и с фингъровия болид последните 4г. - който и да беше седнал в тази кола щеше да спечели. Галфонзо и ледения също са въздух под налягане. И тази година имат калпав болид и нищо не правят, като резултати. Други години поне имаше баси и късмета галфонзо, че 3 пъти ли колко стана все 2-ри в крайното класиране става. Ето ти и още една довод, че фингъра е далеч от добър пилот. Щото 2 от 4-те титли и той на магия малко ги взе. Все до последното състезание ги влачи.
Сега Марк не бил печелил. Е айде сега глупости. Много добре знаеш 2009-а ли беше, 2010, къде галфонзо, уебър и фингъра бяха на крачка от титлата. Пак в последното състезание се реши всичко. Много добре знаеш, че след това фингъра си го тачеха и винаги го пласираха с предимство пред уебър и съвсем очаквано започна бавното падение на уебър. И въпреки това пак си печелеше по някое и друго състезание. До миналата година, кога фингъра му отне единствената възможност за спечелено състезание по възможно най-идиотския и келешки начин. Честно ти казвам аз, ако бях на мястото на уебър щях да му забия един. Така или иначе се знаеше, че няма да е във Ф1 вече.
Шуми няма кво да го коментираме. Съдейки по представянето му след завръщането си мисля, че целта му е била просто да прибере кинтите и изобщо не се е мъчил нещо да направи, да подобри нали, какво остава да се "бори" за титла. Никаква битка, никакви емоции, нищо. Една кирлива 85 карата усмивка при появата на камера и микрофон и тва е.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Марко Матиаци заменя Доменикали. Честито на Ферари.
Експлоудчо, ти що разказваш силните години на Ферари в синьо?
Експлоудчо, ти що разказваш силните години на Ферари в синьо?

Последна промяна от Barboukov на Пон 14 апр 2014 12:05, променено общо 1 път.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Domenicalli is out....
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Маркиза яко изтрещя. Ще се опита да вземе Уитмарш.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Очаквано. И съда не върна точките на Рикиардо. Класирането е непроменено.
- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Марко Матиачи сменя Доменикали ..."За заместник на Доменикали, който според италиански източници е подал оставка, допреди десетина дни основен фаворит бил Флавио Бриаторе, но сега много сериозно се спряга и името на Рос Браун."