Формула 1, Сезон 2014

Всичко, свързано със състезания с автомобили, мотори и други

Кой ще спечели ГП на Япония навръх рожденния ми ден?

Нико Розберг
3
13%
Люис Хамилтън
14
61%
Дано някой от Ред Бул да ти направи подарък с едно първо място
6
26%

Общо гласове: 23
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Формула 1, Сезон 2014

Мнениеот LILO&STICH » Пон 14 апр 2014 13:32

Ееее Марто,от фен до фен си има разлика :mhihi
Според мен феновете на фетел са само заради колата :mhihi то така и излиза от писано по-нагоре :c020

п.п.
Ч И Д :11

Потребителски аватар
escrime
Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
Двигател: OM642

Мнениеот escrime » Пон 14 апр 2014 13:55

xploda написа:E ти малко нищо не каза сега :mhihi Сега до миналата по едно време година и аз бях за фингъра и лимонадите, ама знаем много добре, че не фингъра е добрия пилот, нито тогава, нито сега. Добрия пилот постига резултати и с лоша кола. За мен добър пилот е Хълк. И миналата година и тази човека е константа, движи се все на 5-6 място. Розберг и Хамилтън не мога да кажа, че са добри пилоти. В момента са, като фингъра през последните 4г. - имат най-бързата кола и печелят първите места. Сложи почти кой да е пилот в този болид и ще видиш как и те ще спечелят първите места. Същото и с фингъровия болид последните 4г. - който и да беше седнал в тази кола щеше да спечели.
Галфонзо и ледения също са въздух под налягане. И тази година имат калпав болид и нищо не правят, като резултати. Други години поне имаше баси и късмета галфонзо, че 3 пъти ли колко стана все 2-ри в крайното класиране става. Ето ти и още една довод, че фингъра е далеч от добър пилот. Щото 2 от 4-те титли и той на магия малко ги взе. Все до последното състезание ги влачи.
Сега Марк не бил печелил. Е айде сега глупости. Много добре знаеш 2009-а ли беше, 2010, къде галфонзо, уебър и фингъра бяха на крачка от титлата. Пак в последното състезание се реши всичко. Много добре знаеш, че след това фингъра си го тачеха и винаги го пласираха с предимство пред уебър и съвсем очаквано започна бавното падение на уебър. И въпреки това пак си печелеше по някое и друго състезание. До миналата година, кога фингъра му отне единствената възможност за спечелено състезание по възможно най-идиотския и келешки начин. Честно ти казвам аз, ако бях на мястото на уебър щях да му забия един. Така или иначе се знаеше, че няма да е във Ф1 вече.
Шуми няма кво да го коментираме. Съдейки по представянето му след завръщането си мисля, че целта му е била просто да прибере кинтите и изобщо не се е мъчил нещо да направи, да подобри нали, какво остава да се "бори" за титла. Никаква битка, никакви емоции, нищо. Една кирлива 85 карата усмивка при появата на камера и микрофон и тва е.

hooligan_sk написа:Периодично изтърсваш глупости достойни дори за теб.

Нямам какво друго да добавя. :no

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пон 14 апр 2014 14:01

escrime написа:Нямам какво друго да добавя. :no

Аз не разбирам защо пък се чувствате длъжни да добавяте барабар с другия капацитет каквото и било или да ми отговаряте изобщо :screwy

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 14 апр 2014 15:01

escrime написа:
hooligan_sk написа:Периодично изтърсваш глупости достойни дори за теб.

Нямам какво друго да добавя. :no

+1 :no

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 14 апр 2014 15:05

и сега по темата :
Кой е тоя Матиачи и какво разбира от F1 ? Извинявам се за невежеството си :redface
Бриаторе или Браун ми се струват доста по-добра опция, имайки предвид състоянието на отбора в момента. Самата смяна означава, че Ферари зачеркнаха този сезон още от сега...

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 14 апр 2014 15:21

До днес заемаше поста Директор Продажби ако не се лъжа.

Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Пон 14 апр 2014 15:59

Ludia написа: Самата смяна означава, че Ферари зачеркнаха този сезон още от сега...

За съжаление така изглежда, това им е най слабия болид от много години насам, а с кардиналните промени закъсняха много :banghead

Потребителски аватар
lz2aii
Автомобил: VW Passat B 5.5
Двигател: AVB 1.9 TDI 2002

Мнениеот lz2aii » Пон 14 апр 2014 16:07

Марко Матиачи e бивш шеф на азиатско-тихоокеанското подразделение на „черните кончета“, а в момента работи в САЩ. Не знам как да коментирам рокадата - с времето ще си покаже, но мисля, че е рано да зачеркваме "Ферари" от този сезон. Може пък рязко да "дръпнат", знае ли човек, поне се надявам да е положително това ново назначение.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 14 апр 2014 17:25

Не разбирам как един sales човек, би могъл да ръководи отбора. Може би се залага на мениджърските му способности, може би закърпва "дупка" само временно, но във всеки случай не очаквам подобрение. Няма как нов човек да дойде и да подобри нещата за времето което остава до края на сезона. До колкото се вижда, проблемите им не са организационни а технологични преди всичко. Подобрение може би е реалистино да се търси за следващия сезон, когато влезе в час и размести пешките по дъската. Ако разбира се до тогава остане на поста.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 14 апр 2014 18:52

Ферари са започнали преговори с Рос Браун, Мартин Уитмарш и Боб Бел.

Очакванията са Браун да заработи с Хонда, Уитмарш с Лотус.

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 14 апр 2014 19:06

Хиксплода, я да те захапя малко за постигането на резултати със слаба кола...

1. Единствената победа за Торо Росо, и то с пол позишън... Кой я спечели, че не се сещам?
2. Крашгейт... Съотборника ти се блъска на улично трасе след като си излязъл от бокса... Хубава победа
3. Валенсия преди два сезона. Гърми Фетел, Грожан и Алонсо печели с калпаво Ферари. Голям успех...
4. Абу Даби 2010... Добрия Алонсо със слабия Болид можеше да стане шампион... Ама Витали май нещо го направи слаб...
5. Фелипе ис фастър дан ю... Уникална победа...

Някъде в предишните теми бях смятал кой колко точки е спечелил с късмет... Изрови го и сравни Алонсо и Фетел...

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пон 14 апр 2014 19:15

Не ме карай да се ровя, като къртица с'я :mhihi Кажи направо whats your point? Че галфонзо е по-добър, като пилот от фингъра или обратното :gruebel

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Пон 14 апр 2014 19:27

Мина много малко , пилците се броят на есен. За момента се вижда кои са най-бързи, но тая година решаваща ще е издръжливостта. Със сигурност ще има още два отбора, които ще окажат отпор на Мерцовете, поне в две-три състезания ще изгубят точки щото ще се избият помежду си, накрая двойните точки не се знае къде ще отидат
Барбуков, тебе ток те бие като стане дума за Фетел.....караше най-добрата кола, отбора е зад него, имаше втори пилот в буквалния смисъл на думата
Алонсо Сантандеров същата работа, стигна до там , че се радва да е пред съотборника си

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 14 апр 2014 19:28

Значи всеки има право да е фен на който си иска и да коментира който и каквото му е кеф, цялата работа обаче е да запазим поне тук добрия тон и споровете да са с аргументи, иначе става като типично футболни агитки и не е хич готино. На клуб Ф1 форума четох няколко години, дори и хиляда поста направих, обаче не им изтърпях споровете и от доста време чета само сайта, във форума не влизам

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Пон 14 апр 2014 19:40

Винаги съм пазил добър тон.

Този сезон ще е копие на 2010, но с Мерц отпред.

Върни се в “Motorsport”