Според мен феновете на фетел са само заради колата

п.п.
Ч И Д

xploda написа:E ти малко нищо не каза сегаСега до миналата по едно време година и аз бях за фингъра и лимонадите, ама знаем много добре, че не фингъра е добрия пилот, нито тогава, нито сега. Добрия пилот постига резултати и с лоша кола. За мен добър пилот е Хълк. И миналата година и тази човека е константа, движи се все на 5-6 място. Розберг и Хамилтън не мога да кажа, че са добри пилоти. В момента са, като фингъра през последните 4г. - имат най-бързата кола и печелят първите места. Сложи почти кой да е пилот в този болид и ще видиш как и те ще спечелят първите места. Същото и с фингъровия болид последните 4г. - който и да беше седнал в тази кола щеше да спечели.
Галфонзо и ледения също са въздух под налягане. И тази година имат калпав болид и нищо не правят, като резултати. Други години поне имаше баси и късмета галфонзо, че 3 пъти ли колко стана все 2-ри в крайното класиране става. Ето ти и още една довод, че фингъра е далеч от добър пилот. Щото 2 от 4-те титли и той на магия малко ги взе. Все до последното състезание ги влачи.
Сега Марк не бил печелил. Е айде сега глупости. Много добре знаеш 2009-а ли беше, 2010, къде галфонзо, уебър и фингъра бяха на крачка от титлата. Пак в последното състезание се реши всичко. Много добре знаеш, че след това фингъра си го тачеха и винаги го пласираха с предимство пред уебър и съвсем очаквано започна бавното падение на уебър. И въпреки това пак си печелеше по някое и друго състезание. До миналата година, кога фингъра му отне единствената възможност за спечелено състезание по възможно най-идиотския и келешки начин. Честно ти казвам аз, ако бях на мястото на уебър щях да му забия един. Така или иначе се знаеше, че няма да е във Ф1 вече.
Шуми няма кво да го коментираме. Съдейки по представянето му след завръщането си мисля, че целта му е била просто да прибере кинтите и изобщо не се е мъчил нещо да направи, да подобри нали, какво остава да се "бори" за титла. Никаква битка, никакви емоции, нищо. Една кирлива 85 карата усмивка при появата на камера и микрофон и тва е.
hooligan_sk написа:Периодично изтърсваш глупости достойни дори за теб.
escrime написа:Нямам какво друго да добавя.
escrime написа:hooligan_sk написа:Периодично изтърсваш глупости достойни дори за теб.
Нямам какво друго да добавя.
Ludia написа: Самата смяна означава, че Ферари зачеркнаха този сезон още от сега...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост