Формула 1, Сезон 2013
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: Формула 1, Сезон 2013
Кой гласува за Фетел и за Райконен?
Гласувам за Алонсо и Ферари!
В Канада пистата е бърза,не като тази картинг писта.Даже във Враца картинг пистата е по бърза!
Гласувам за Алонсо и Ферари!
В Канада пистата е бърза,не като тази картинг писта.Даже във Враца картинг пистата е по бърза!

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VWGT написа:Абе Тази писта е мн тъпа, направо да им дават точките според квалификационните резултати, а от първите трима да определят победителя чрез жребии, па после да врътнат 70 парадни обиколки
А да бе... Ако беше така щяха да ощетят Фетел днес с 3 точки... А Алонсо щеше да получи повече, от колкото заслужава...

- jamie1
- Автомобил: Chevrolet Aveo LT
- Двигател: DOHC
Това ми е най-безинтересното състезание в календара и се чудя защото не го махат.До колкото разбрах Пирели можели до година да не са доставчик на гумите за Ф1 и ако това стане ще съм много щастлив.Докато бяха Мишлен и Бриджстоун в Ф1 най-ми харесваше Ф1.Сега Ф1 както каза Алонсо в едно негово изказване е 80% пазене на гуми и само 20% от това което могат да покажат пилотите като възможности.
Barboukov написа:VWGT написа: а
Когато говорим за късмет, Фетел е непобедим ... Само може да спечели от такава схема :) е и днес, стратегии ала-бала, фетел смени гумите, позагря ги и маса се разби, SC излезе и за една бройка не му се получи ... Отделно, че и Перез разръчка здраво пряката конкуренцията, където кво стане, все фетел е на далавера :)
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Доста по-интересно състезание от мега бозиците до момента тоя сезон.
Райко да хапва един сладолед и да се застреля, ако изобщо мисли за титлата да се класира с такива изцепки.
:
Райко да хапва един сладолед и да се застреля, ако изобщо мисли за титлата да се класира с такива изцепки.

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Перез опитва да практикува стил на каране, който просто няма как да проработи при него, щото нито е Сена, нито е Шумахер, за да може да си го позволи. Именно за това Кими го навря в стената съвсем умишлено ... ще покара така превъзбудено още няколко състезания и ше хване самолета за Мехико....... докато Сутил изпреварваше читаво :)
А за Монако, наистина ли се чудите защо ... това е посленото ГП на земята дето ще отпадне от календара :)

А за Монако, наистина ли се чудите защо ... това е посленото ГП на земята дето ще отпадне от календара :)

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
escrime написа:Доста по-интересно състезание от мега бозиците до момента тоя сезон.
Райко да хапва един сладолед и да се застреля, ако изобщо мисли за титлата да се класира с такива изцепки.:
Къде видя състезание вчера ве пичш? По-скоро беше танца на пингвина.

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Щом пародията на състезание в Испания ти е харесала повече, няма какво да спорим. 

- hooligan_sk
- Модератор
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
скучно състезание, заспал съм по някое време и чак сега от Вас разбрах че Перез се е разбил. Малко разочарован от представянето на Алонсо, не знам вината в него ли е или в колата, но хич не стоеше добре на пистата. Подозирам, че оня ден жена му го е хванала с любовницата, иначе нямам обяснение на заспалото му каране...
Розберг най-накрая получи награда за усилията които полага.
Бътън също ме разочарова доста... като се замисля, може и той да е бил с Фернандо оня ден...
Хами - нямаше късмет, пък и сякваш не може да извлече максимума от колата. Май се повтаря ситуацията в която именит съотборник на Розберг не успява да се сработи с болида.
Розберг най-накрая получи награда за усилията които полага.
Бътън също ме разочарова доста... като се замисля, може и той да е бил с Фернандо оня ден...
Хами - нямаше късмет, пък и сякваш не може да извлече максимума от колата. Май се повтаря ситуацията в която именит съотборник на Розберг не успява да се сработи с болида.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Изказването на Алонсо след състезанието е, че се е въздържал от рисковани маневри и защити с цел да вземе точки, така важни за крайното класиране. Монако не е сред любимите писти на Ферари и явно духа на отбора не е бил на нужното ниво за да изнесат представление и поне да потърсят максимума.
Това до някъде ме задоволява като оправдание, но все пак предпочитам да гледам любимия пилот доста по-агресивен и отдаден на идеята да победи на всяка цена.
Това до някъде ме задоволява като оправдание, но все пак предпочитам да гледам любимия пилот доста по-агресивен и отдаден на идеята да победи на всяка цена.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Веско, и Нико щеше да отнесе една...
От сега мога да заложа за стартова решетка в Канада, същата както в Испания и Монако: Розберг, Хамилтън, Фетел...
От сега мога да заложа за стартова решетка в Канада, същата както в Испания и Монако: Розберг, Хамилтън, Фетел...
- hooligan_sk
- Модератор
Тя е същате бе Марто, адреналинова гугутка