T.C.T. написа:Щом само обръщаш не ти е нужна по-широка гума.
T.C.T. написа:От тебе чакаме развитие и снимки!
refresh4o написа:T.C.T. написа:От тебе чакаме развитие и снимки!
преди 2 часа пръснах борда, утре центъра :р и вечерта живот и здраве снимки! само да видим как ще слагат гумите без да ми свалят боята по ръба...
refresh4o написа:T.C.T. написа:От тебе чакаме развитие и снимки!
преди 2 часа пръснах борда, утре центъра :р и вечерта живот и здраве снимки! само да видим как ще слагат гумите без да ми свалят боята по ръба...
Огито Ангелов написа:refresh4o написа:T.C.T. написа:От тебе чакаме развитие и снимки!
За боята зависи при кого ходиш... аз лично ползвам услугите на гумаджийницата, на околовръстното. Става въпрос за тази която се пада последната в ляво като караш посока вятърна мелница. Там слагат един пластмасов предпазител на машината и ако им кажеш да внимават с ръбовете ще ти обърнат внимание
refresh4o написа:Огито Ангелов написа:refresh4o написа:T.C.T. написа:От тебе чакаме развитие и снимки!
За боята зависи при кого ходиш... аз лично ползвам услугите на гумаджийницата, на околовръстното. Става въпрос за тази която се пада последната в ляво като караш посока вятърна мелница. Там слагат един пластмасов предпазител на машината и ако им кажеш да внимават с ръбовете ще ти обърнат внимание
Супер, но съм от Варна...
Снимки след час ;р
Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта