RadoShopa написа:Момента наближава да "скачам" с ново фото...

След ходене до специализиран магазин и според моите не толкова компетентни изисквания ми бе препоръчано това
http://www.photopavilion.com/?page=cata ... dditional#Някакви впечатления....?Баш за тая марка не бях се замислял,малко ме изненадаха.....Видях снимки......хубава работа,на макс увеличение евала,но все пак не съм в час.... Мнения...?[beer]
Колега, ти от 20 хиляди предложения които ти казахме, толкова хубави сапунерки и DSLR-и ти казахме ти от една торба с пут*и хвана големия...шаран

Щях и във фотофорума да ти пиша, ама мислех, че си си взел нещо вече.
Как да е. За конкретния модел саламсунг - тва е много интересен и същевременно доста тъп фотоапарат. На теория трябва да разбива конкуренцията по всички параграфи - малко MP на голяма(като за сапунерка) матрица с кроп фактор ~1.7, двойна стабилизация - и на тяло и на обектив, 24мм обектив и т.н. На практика обаче нещата не са толкова розови

. Маже яко снимките, особено в jpeg. ISO-то над 800 е реално неизползваемо, но лично аз като гледах даже и 800 не става за ползване. Видеото - само 720p и само 3х зум. За тези пари лично аз не бих си го взел този саламсунг. Писал съм ти вече кви са алтернативите, във фотофорум са ти писали колегите, та ти си решаваш