Да знаете има господ!!!
Отивам за хляб на Красно село и нещо ме накара да кривна до сергийте и какво да видя? Канче 555 - 2,50лв. 11см. в дияметър, точно пасна на ладовия оборотомер. Ще е изнесен отдолу на таблото - абе кво да пиша .... VDO Look Smackbum
Ей... има господ:))))
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ей... има господ:))))
Perso написа:Да знаете има господ!!!
Отивам за хляб на Красно село и нещо ме накара да кривна до сергийте и какво да видя? Канче 555 - 2,50лв. 11см. в дияметър, точно пасна на ладовия оборотомер. Ще е изнесен отдолу на таблото - абе кво да пиша .... VDO Look Smackbum
patriot BBQ

Канчето!
Оборотомер от Лада 1500-1600 влиза в канчето идеално, даже и буксата се събира. Изпилваш с флекса точковите заварки на дръжката и я махаш. Закрепваш канчето с някаква инокс конзола някъде и става джам! Само преди да се сложи се слага скоч или нещо др. че да обере луфта м8у канчето и оборотомера. Този номер съм го правил но с часовник от Лада и с най-малките канчета. За скриване на кабелната свръзка ползваш уплетка от душ.
Става трепач!
http://krum.sirma.bg/perso/car3.jpg
Става трепач!
http://krum.sirma.bg/perso/car3.jpg
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
За какви канчета става въпрос пичове... :PPPPP
Ладови оборотомери... стига де, не става така
Има много по-добри варианти... Кой го каза: VDO style

Гот!
Готино ти е таблото но аз гоня друг стил.
Механичния бензиномер, копчета, лайсни сичко да е хром и да се откроява. Колкото до ладовия оборотомер за 5 кинта от мангалите вземах цялото табло. Ще ми се VDO но ако ти кажа още колко разходи ме чакат направо настръхвам като мокро куче!
Механичния бензиномер, копчета, лайсни сичко да е хром и да се откроява. Колкото до ладовия оборотомер за 5 кинта от мангалите вземах цялото табло. Ще ми се VDO но ако ти кажа още колко разходи ме чакат направо настръхвам като мокро куче!
- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Re - Яро
Малко ще ми е трудно да ти я покажа скоро, защото зимува в провинцията в гараж... Ми основния проблем е да си набавиш уредите. Тези специално са от 924ка, ползват напълно механични задвижвания и аналогови сигнали, така че са съвместими напълно с жилото на костенурката и нейната инсталация. Малко по сложно става уреда с контролните лампи, но по-опитен жичкаджия се справя без проблеми... Относно монтажа си е доста генерална промяна... Ако искаш да изчистиш таблото по този начин запълваш всички ненужни отвори. Правил съм го като бях свалил цялата инсталация. Отдолу си оставям аварийните и фаровете, чистачките ги крия отдолу... Самите часовници са си в отделни кутии, особеното е че нямат никакви планки за захващане... Затова като решиш какво ще е разположението им, отиваш на плазмено рязане, сядате пред компютъра със майстора и оформяте отворите. Вече ти си решаваш на какво разстояние ще бъдат един от друг и т.н. Важно е при рязането да оставите по две ушички, които после се сгъват навътре. Така като навреш уреда, с помощта на натягащи се скоби ги захващаш и нямат мърдане... Общо взето е това, ако се понапънеш още малко :) може да поработиш по осветлението на приборите, при мен са ярко излъчващи сини светодиоди, но пък заради специфичното им съпротивление, губиш възможността да регулиращ осветеността на таблото от оригиналния реостат... Ако нещо друго те интересува питай :)))))
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре си се ориентирал с уредите от Порше, само и един flat 6 от 911 964 или carrera 3.2 да слоижш под задния капак и манията става пълна.
Много се кефя на Транспортерите с мотор от 911, даже гледах някъде в нета Бус с мотор от 911Турбо
П.С.
Волана като го гледам ми се струва, че е от 911ка само, че от постарите 64-7?година , така ли е или греша
Много се кефя на Транспортерите с мотор от 911, даже гледах някъде в нета Бус с мотор от 911Турбо

П.С.
Волана като го гледам ми се струва, че е от 911ка само, че от постарите 64-7?година , така ли е или греша

Върни се в “Air Cooled & Boxer”