продавам/заменям фарове, стопове, капак от 1500
продавам/заменям фарове, стопове, капак от 1500
71 година (6e pi6a malko taka,sorry).na4i reja kostenyrkata da ja praa na baja (az se zanimawam s off-road) ta 6e mi ostanat farowete,stopowete i zadnia kapak.za godinata razbira se ne sum sigyren.ta na niakoi ako my triabvat da zvuni. 0898 804030 6e izmislim ne6to.ta nai bih gi razmenil za prepraviani (raz6ireni) djanti s 4 bolta kato davam i starite mi djanti.tree da e dobra ofertata.....
:))))
Само ще расипеш колата бе пич!
Тая кола не става за такива работи т.е. става ама някъде по белия свят
)))
Тая кола не става за такива работи т.е. става ама някъде по белия свят

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
ако искаш истинска Бая, един приятел има такава ... дори я продава ...за пари, които в никакъв случай няма да ти излезе по-евтино да си я направиш ...с мотор алфа е ...върви като самолет. сериозно
ако толкова ти се занимава, може да говорим да извадим калъпа на калниците, предни задни, предната престилка с капака и задния въздухозаборник
ако толкова ти се занимава, може да говорим да извадим калъпа на калниците, предни задни, предната престилка с капака и задния въздухозаборник
нали в това е
нали тва е тръпката сам да си я праиш.аз от доста години се занимавам с оф роуд.ве4е съм съсипал няколко джипки.та и тук ще се опрааме некак си.бе искаше ми се да си намеря оригинални широки джанти.не да ги наварявам та за тва..........
Върни се в “Air Cooled & Boxer”