Здравейте колеги, от няколко години си реставрирам "костенурката" стигнах до някаде, и сега съм решил да и сменя боята.Идеята ми е за черна основа, и пламъци започващи от капака а пламъците да са нещо м/у тъмно лилаво и синьо (преливащи).Запитването ми е, каде може да се постигне това, защото съм от Виндин, и тук никой не може да ми помогне.Разбира се, ако имате и някаква представа за това, колко би струвало, ще съм много благодарен.
П.С: Желания ефект е горе-долу този :
VW Костенурка - Hot Rod
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Хот Род vw beetle
Здрасти, вариантите са два :
1. РVС печатан стикер с УВ защита и гаранция 2 години ;
2. Рисуване (Аурография) виж снимката, ще те свържа с Ники от Кюстендил ако искаш.
1. РVС печатан стикер с УВ защита и гаранция 2 години ;
2. Рисуване (Аурография) виж снимката, ще те свържа с Ники от Кюстендил ако искаш.
Благодаря за бързят отговор.Ако може да ми дадеш инфо. за цените и на двете услуги ще съм ти много благодарен.
Бих искал да знам орентировачно какви са цените и на двете предложения, но ако няма запознати ще съм благодарен на някакви контакти с випросния Ники.Благодаря предварително.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Един пич на когото реставрирам Импалата се занимава с аерография, спрейове, татуси и т.н., маниак е на пламъци, аз пък не - та преговаряме за Шевито, но можеш да разчиташ на него за тва - гарантирам, ако искаш пък нещо мега маняшко мога да намеря и срециален кит бои за пламъци, дето ще викат пожарната, нищор че са сини
. А това на снимката мисля е само боя, прави се с един спешъл скоч, хартия и ръце - тук съм аз... 

Всичко е мн хубаво, но някой да каже кое е по-надежно и разбирасе ценичките.Bugman ти с какво се занимаваш точно, мисълта ми е че аз искам също да и скося малко тавана, демек да си е Хот-Род от всякъде.Имам намерения и за двигателчето, но малко по натам.Та занимаваш ли се с тези неща?
П.С: в момента колата излгежда така:
П.С: в момента колата излгежда така:
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Занимавам се
, любовта ми към ретро автомобилите и специално нашите, ми превърна хобито в професия, даже работя по 2 подобни проекта: един хот-род и един топ-чоп, но все чужди
... 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
За топ-чоп питай Персо, той тук май вече не влиза, но го потърси във въздушния сайт.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”