Намерих предно но незнам дали ще стане, казаха ми че е от vw1200 като моята,но сега започнах да се тревожа,дали няма пак да започне ходенето по мъките за друго такова, дали на всички модели са еднакви или...Успокойте ме...
Проблем със предното стъкло
-
etogobatko
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем със предното стъкло
Имам една костенурка от 2 год, и сега вече и доиде реда да я постегна, но едни лапетии ми вкарали 5 павета през предното стъкло, и още няколко на предния капак....просто нямам думи.
Намерих предно но незнам дали ще стане, казаха ми че е от vw1200 като моята,но сега започнах да се тревожа,дали няма пак да започне ходенето по мъките за друго такова, дали на всички модели са еднакви или...Успокойте ме...
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със предното стъкло
Добре дошъл градски
Не всички стъкла са еднакви.Има плоски (с равна повърхност) има и заоблени (на по-новите модели) от 71-ва натам ако не греша
Ако искаш обади се да се срещнем и ще ми кажеш на място какво ти трябва и все някак ще помогнем

Пусни някоя друга снимка на красавицата,за да я видим и да и се порадваме.
Не всички стъкла са еднакви.Има плоски (с равна повърхност) има и заоблени (на по-новите модели) от 71-ва натам ако не греша
Пусни някоя друга снимка на красавицата,за да я видим и да и се порадваме.
-
etogobatko
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти , за сега снимки не мога да пусна тъй като колата вече е при маистора, но живот и здраве след около месец ще ми я върне, после тапицерии и т.н, вие по добре знаете, аз сега започвам 
А проблема ми е че съм намерил стъкла и нови уплътнения за колата, но не съм ги мерил и се притеснявам да не съм си дал парите ей така.Исках някои да ми каже дали има разлика в размерите на ширина и височина при различните модификации, иначе мойта е с плоско стъкло отпред, и такова съм намерил...това исках да знам.
А проблема ми е че съм намерил стъкла и нови уплътнения за колата, но не съм ги мерил и се притеснявам да не съм си дал парите ей така.Исках някои да ми каже дали има разлика в размерите на ширина и височина при различните модификации, иначе мойта е с плоско стъкло отпред, и такова съм намерил...това исках да знам.
-
martinfrit
- Автомобил:
- Двигател:
колега проблем си е без да те отчаивам норазмерите на стъклата са няколко също и уплътненията.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”