Търся части за КАРМАН
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
Търся части за КАРМАН
значи колеги търся части за карман,каквито и да е,трябват ми за реставрация на един такъв звяр
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Re: Търся части за КАРМАН
В България едва ли ще намериш,по-добре търси из нета.Ако не е тайна какъв е модела?Заповядай на 1-ви октомври на събора,там ще има поне един такъв звяр.zemon_CA9977AA написа:значи колеги търся части за карман,каквито и да е,трябват ми за реставрация на един такъв звяр
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Контакти:
Съборът ще се проведе на 1-ви октомври пред храм-паметник ,,Александър Невски,, от 10 ч.Аз съм Тони,а можеш да търсиш и Асен,той е председател на клуба и горд притежател на Карман,така че ще има какво да си кажете.Ще има и кебапчета и бира на Панчарево,дано времето е хубаво.Ако имаш някой познат с костенур или производните му,да заповяда и той.zemon_CA9977AA написа:къде ще бъде този събор и от колко часа
- zemon_C4455XP
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Съборът ще се проведе на 1-ви октомври пред храм-паметник ,,Александър Невски,, от 10 ч.Аз съм Тони,а можеш да търсиш и Асен,той е председател на клуба и горд притежател на Карман,така че ще има какво да си кажете.Ще има и кебапчета и бира на Панчарево,дано времето е хубаво.Ако имаш някой познат с костенур или производните му,да заповяда и той.zemon_CA9977AA написа:къде ще бъде този събор и от колко часа
мерси за поканата,ще гледам да мина,а моят шеф е луд фен костенурките и ретро автомобилите специялно VW и той търси частите за Кармана,защото има един и сега иска да го реставрира
- batetony67
- Контакти:
Доведи го тоз човек да го видим и да си похортуваме.zemon_CA9977AA написа:batetony67 написа:Съборът ще се проведе на 1-ви октомври пред храм-паметник ,,Александър Невски,, от 10 ч.Аз съм Тони,а можеш да търсиш и Асен,той е председател на клуба и горд притежател на Карман,така че ще има какво да си кажете.Ще има и кебапчета и бира на Панчарево,дано времето е хубаво.Ако имаш някой познат с костенур или производните му,да заповяда и той.zemon_CA9977AA написа:къде ще бъде този събор и от колко часа
мерси за поканата,ще гледам да мина,а моят шеф е луд фен костенурките и ретро автомобилите специялно VW и той търси частите за Кармана,защото има един и сега иска да го реставрира
Върни се в “Air Cooled & Boxer”