Много ги карат Т2 в Гърция, преди няколко месеца бях в Атина, там за няколко часа се разминах с 2, и 4-5 костенура по улиците спрени видях, там няма ретро, няма ново - всичко си карат и не им пука, по улиците имаше коли и мотори от 1950 та до 2008, нещо като в Куба е там ...
Тази костенурка - на бул. Г М Димитров - е на мой приятел.
момчето и е накупил много нови части - нов двигател,нови калници,всичко по окачванвто и си чака реда.Има и една-още по хубава - тъмно зелена.Момчето е от Бистрица и доколкото знам ни-
кога не би се разделил с нея.Ама знае ли човек.Ще го питам.
Здравейте има няклоко бусчета и костенурки в Монтана ето линк http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=1tqjf4 Значи, синия бус е около 1800 лв белия е 1700 лв червената костенурка 1000 лв жълта е 1200 а синята е без шаси което е направено на бъги обаче нз колко пари е ако на някои му върши работа ще се радвам да помогна защото и аз съм запалянко на такива проекти и мисля да взема бусовете но ако някои ги вземе преди мен успех
Ооооо,наистина са евтини,че и в мн.добро състояние.И по 2 хил. ще дам на бус ама не мога да си избера кой от двата.Дай колега номер на продавача да се договорим
0887116602 това е тела на собственика ,а синия бус е закупен от търг има си документ за закупуване ,правени са основни ремонти по предницата там : главини дискове спирачки и тн за белия нз нищо синия е без двигател
Последна промяна от pinko95 на Нед 05 май 2013 12:19, променено общо 1 път.