купувам костенурка /beetle/ 1303 до 1000 лв.
Моля дайте предложения, снимки, адреси и т.н.
За тази цена търса костенурка с ремонтиран двигател и в добро състояние. Искам да реставрирам такава така че може и да не е в съвсем търговски вид.
купувам костенурка /beetle/ 1303 до 1000 лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Re: купувам костенурка /beetle/ 1303 до 1000 лв.
svetlyo1981 написа:купувам костенурка /beetle/ 1303 до 1000 лв.
Моля дайте предложения, снимки, адреси и т.н.
За тази цена търса костенурка с ремонтиран двигател и в добро състояние. Искам да реставрирам такава така че може и да не е в съвсем търговски вид.
Шегаджия

-
- Автомобил:
- Двигател:
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
виж обявата на персо
имаше и една за една от плевен за 1000 лв. но е кокошарник , т.е. започваш броенето от 1000 и ако имаш късмет ще финишираш преди 10 000 лв.
това не е евтин голф ... колата е маниашка както и хората които се занимават с нея, затова си прецени къде си попаднал и с какво се захващаш ...ако ти се види много или си кажеш абе хубаво е явно не можеш да си го позволиш и отиваш към много други подфоруми да си дращиш с "разбирачите".
ако си кажеш абе каквото и да е ще го имам си за нас оставаш и всички помагаме ... не с пари естествено
по -подробно от това не се сещам
имаше и една за една от плевен за 1000 лв. но е кокошарник , т.е. започваш броенето от 1000 и ако имаш късмет ще финишираш преди 10 000 лв.
това не е евтин голф ... колата е маниашка както и хората които се занимават с нея, затова си прецени къде си попаднал и с какво се захващаш ...ако ти се види много или си кажеш абе хубаво е явно не можеш да си го позволиш и отиваш към много други подфоруми да си дращиш с "разбирачите".
ако си кажеш абе каквото и да е ще го имам си за нас оставаш и всички помагаме ... не с пари естествено

по -подробно от това не се сещам
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- batbobo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Daaa
batetony67 написа:А колко време и нерви си готов да похарчиш.
Дааа Времето е определящо за нервите си е до човек,
Е има и вариянт ако имаш едни 20К да отделиш ще стане за 3-4 месеца с толкова пари, иначе сметни за колко време ще ги вложиш и картината ще е по-ясна.
А за 20-те К разбира се може и да са 10 зависи какОв резултат търсиш.
С едно трябва да си наясно че това е краста за един цял човешки живот,
ако търсиш бърз резултат или кола за всеки ден това май не е точния аУтомобил
Моя "кокошарник" (Колко грозна дума Асене ) го взех преди две години за 1200 лв. а сега е вече не ги броя но ОНО СИ ИСКА да знаеш.
Тук има хора който ще ти помогнат, Аз още не съм дорасъл до тяхното ниво но ако мога и Аз ще помагам разбира се.
А за избора те поздравявам въпреки мнението на част от колегите
Поздрави на всички !
Върни се в “Air Cooled & Boxer”