Части - продава!
алуминиеви шайби с ,ремаци за тях 146 мм,хромиран комплект ламарини за мотор с централна турбина и стойката за алтернатора(нови).Капак за двете шайби на мотора за (BAJA).кори за врати,май и един нов обортомер от USA с бял циферблат до 10 000 оборота разграфен,4 ри броиа немски фланци от дураломиний(немски,нови)ot 4x130 на 4x100....с болтовете комплект. нови спирачни маркучи.....
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
jossy написа:алуминиеви шайби с ,ремаци за тях 146 мм,хромиран комплект ламарини за мотор с централна турбина и стойката за алтернатора(нови).Капак за двете шайби на мотора за (BAJA).кори за врати,май и един нов обортомер от USA с бял циферблат до 10 000 оборота разграфен,4 ри броиа немски фланци от дураломиний(немски,нови)ot 4x130 на 4x100....с болтовете комплект. нови спирачни маркучи.....
Говори ми в Цифри и снимки

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jossy написа:разпред вал спортен (W 125) 100 euro
прачка за управление за два карбуратора 50 euro
стойка за алтернатора-нова 20 еуро
комплект ламарини хром с централна турбина незнам колко триабва да провериа в каталога но щте ти я дам по ефтино и много други работи....
Когато продадох последната си "костенурка", все още нямаше интернет, но сега вече съм отново горд собственик на 1303 - по която има доста неща за реставриране.
jossy, би ли ми дал някакъв тел.номер чрез който бих могъл да се свържа с теб?
Поздрави на всички фенове на "Костенурките"

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спортни огледала, пускам ги по молба на колега от форум Шкода, тука някой без това ме врънкаше за такива - цената е 90лв. ...
http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8365

http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8365

Върни се в “Air Cooled & Boxer”