Търся костенурка преди 1964 - Намерих :D
:))
В края на седмицата се връща човека с овалчето, потрайте малко, цената е към 2000лв. много запазено и с документи
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
taskbg написа:Тази цена за овал май е доста добра, но от друга страна мисля че е по добре да го вземе някой който наистина разбира а не новобранец като мене...![]()
ПП . Все пак ми е много интересно да ги видя. то и без това като видя кефер проточвам лиги до земята... знам ли
Ей, правилен отговор, Овала е скъпа и трудна за правене кола, най-малкото, че няма много нови части, а които ги има са скъпи, ти май си заслужаваш да станеш "Костенуркаджия"

:))
Взимай и прави!
Не е казано че трябва да го правиш в оригинал което с менте части не е оригинал
Слагаш му голям мотор, друг салон, ... и пр. и се возиш.
Не е казано че трябва да го правиш в оригинал което с менте части не е оригинал

Слагаш му голям мотор, друг салон, ... и пр. и се возиш.
Здравейте колеги, имам няколко въпроса...
- Какъв размер гуми могат да се сложат на стандартните джанти на костенурката ( 1200 )? Имам едни стари 195/50/15, но едва ли ще са подходящи
- Какво е разстоянието между шините на предната броня? Може би ще ми трябва твърда връзка за теглене, която да се захване за тях
- Търся превоз от Пловдив до Пазарджик за една костенурка ( 100 години спала... на едно място хванала паяжина ама няма да казвам кое )
нямам представа кое е по добрия вариант - репатрак, твърда връзка, камионче...?
п.п. ... при купуване на кола спряна от движение, необходима ли е застрахователна оценка и общинска такса или каквото беше там... какви документи трябва да ми даде собственика?
- Какъв размер гуми могат да се сложат на стандартните джанти на костенурката ( 1200 )? Имам едни стари 195/50/15, но едва ли ще са подходящи
- Какво е разстоянието между шините на предната броня? Може би ще ми трябва твърда връзка за теглене, която да се захване за тях
- Търся превоз от Пловдив до Пазарджик за една костенурка ( 100 години спала... на едно място хванала паяжина ама няма да казвам кое )
нямам представа кое е по добрия вариант - репатрак, твърда връзка, камионче...?

п.п. ... при купуване на кола спряна от движение, необходима ли е застрахователна оценка и общинска такса или каквото беше там... какви документи трябва да ми даде собственика?
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-Гуми съм слагал 185/60-70 и горе долу става, но по-големи по-добре не, освен, ако не разшириш джантите...
-Твърда връзка или въже на стара костенурка единствено на долната тръба на торсиона...
-Въпроса ти е малко странен, защото изброените неща зависят от състоянието на колата и финансите, ако е здрава за да върви на задните си колела и да може да я повдигнеш 30-40см. става с репатрак; твърдата връзка е добре да е преправена или да имаш приставка за да я хванеш на торсиона; най лесно ще ти е с камионче или платформа...
-Трябва на собственика да се издаде от КАТ удостоверение за собственост, с което при нотариуса за договор покупко-продажба или генерално пълномощтно.
-Твърда връзка или въже на стара костенурка единствено на долната тръба на торсиона...
-Въпроса ти е малко странен, защото изброените неща зависят от състоянието на колата и финансите, ако е здрава за да върви на задните си колела и да може да я повдигнеш 30-40см. става с репатрак; твърдата връзка е добре да е преправена или да имаш приставка за да я хванеш на торсиона; най лесно ще ти е с камионче или платформа...
-Трябва на собственика да се издаде от КАТ удостоверение за собственост, с което при нотариуса за договор покупко-продажба или генерално пълномощтно.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”