VW Variant 1500 Boxer. Продавам го целия - за части!!!

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Пет 02 дек 2005 15:04

Лелеейййй :)))) Много зле бабата. Дай да взема няколко неща и останалото го дай за скрап. Интересувам се от задните калнизи, прозорци и такива дребни неща. Ако проявявш интерес пиши. Дай и някакъв адрес на колата да може Бате Персо да дойде да я види на место да каже какво ще ми влезе в употреба :)))

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Нед 04 дек 2005 17:57

:stumm

Последна промяна от iliev77 на Съб 03 мар 2007 18:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 04 дек 2005 22:02

iliev77 написа:Май не четеш правилно.... Продавам я цялата за части а не на части... Намерете си рапатрак и я взимайте ако не след нова година ще я пресовам..... Sorry

Колега що се излагаш бе :shock: , та това е купчина ламарина :lol: - дай на хората някой чарк и я хфърляй за скрап като искаш, какви са тия 400лв.??? - та за тея пари има коли в движение, какво си мислиш, че продаваш - тая кола струва пари само ако вложиш в нея и то доста и не само пари. Ти и 100лв., колкото ще вземеш от скрапа да и искаш пак никой няма да я вземе, най-лесно е да унищожиш една кола... :evil:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пон 05 дек 2005 17:00

Последна промяна от iliev77 на Съб 03 мар 2007 18:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Пон 05 дек 2005 17:59

Колега, сори но найстина ти е нереална цената.Ако си навит да пратя персо да свали задните капаци стъклата и някои неща по салона да ти дам 100 лв и да си стиснем ръцете. Останалото го дай за скрап и пак ще си вземеш същите пари.Не знам в Сф как е но в Бс подобни коли ги оценят на 150-200 лв. Ако си съгласен с този вариант пиши.

Свери си часовника :)
http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=1&act=11133365731737227&f1=details

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пон 05 дек 2005 19:33

Последна промяна от iliev77 на Съб 03 мар 2007 18:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1200
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1200 » Вто 06 дек 2005 10:09

Хех.
Измъчил.
Аз ако бях като колегите, досега да съм те отсвирил. Всички в тая скапана държава си мислят, че са хванали господа за шлифера!!! И с тоя тон, дето го държиш... "разбирач"... най-малкото заради него бих се замислил дали въобще да продължавам да се пазаря.

Само за твое сведение - не ти определяш цената, а купувача. Ти можеш да си слагаш каквато си искаш цена, ама като няма кой да ти я даде - духаш супата.

И тия репатрачета за по 20 лева къде ги наемаш?
Може би имаше впредвид 4х20???

Ай със здраве!

Потребителски аватар
Yaro
Автомобил: TLC HDJ80
Двигател: 1HD-FT

Мнениеот Yaro » Вто 06 дек 2005 10:26

Не коментирам тона на човека, но аз също смятам, че всеки има право да определи цена, каквато той прецени за нещата, които продава.

Не разбирам защо кометираме цена от 400лв. за цялата кола :?:

Аз имах оферта от колега тук - само таван с фелдах (за VW1300) за 500лв. :idea: :?: :shock: :shock: Като се намират такива и за 50лв. Всеки се пробва.. :)

Потребителски аватар
1200
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1200 » Вто 06 дек 2005 10:36

Коментара не е на цената - ако има кой да му ги даде - да ги иска.
Не е и дали да я продава на части - да ми обяснява как щял "по-скоро да я хвърли за скрап, отколкото да я продава на части" - ами да хвърля, а не да извива ръце.

И тук има хора, дето знаят кое къде и за колко може да се намери - един от тях е BugMan. В допълнение ще кажа, че да - човека РАЗБИРА и е РАЗБИРАЧ в истинския смисъл на думата. Разбира, защото купува. Не са много хората, които могат да се похвалят, че са купили толкова коли в последните година-две, колкото него.

Сега, Илиев, остава да кажеш ТИ колко коли си купил в последно време? И колко РАЗБИРАШ от такива коли. Остава и да кажеш (в случай че разбираш) защо тази кола е в такова състояние.

А можеш и да си замълчиш - избора си е твой. А колегата Пач, ако не ги купи тия стъкла и капаци, дето ги иска от тебе, ще ги купи от някого другиго. Не се притеснявай - все още има доста такива автомобили, някои от тях са дори в движение.

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Вто 06 дек 2005 18:43

ОПА! spam Пичове ще Ви заключа :D без да се дразните ....
та така ............. Илиев ......... това чудо наистина нестава за нищо ... проблема е, че това не е е конструкцията на костенура и ако го дръпне рапатрака в това състояние може да се разпадне.... та ако говорим за реалности ... то са такива ....колата тежи 750 кила х 0.10 ст. са в най добрия случай 75 лв. на вторични суровини, от тях като извадиш мин. 25 рапатрак в рамките на града ще видиш колко ще ти остане ...та ако искаш дай по нещо но пичовете и другото викни 1 мангал с каруца и дати даде 50 лв. и беж да го няма.
Не се заяждам, но разбери това твоето движение съм го правил поне 10 пъти и съм помагал на всички дето ме познават с още поне 20 такива кочини ... това е реалността!
Това ако се направи има стойност ...за около 100 човека в БГ, които няма да дадът пари, а иначе е купчина скраб.
аз давам 10 лв. за двете брони и то ако не са удряни.
ПОЗДРАВ

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Е де!

Мнениеот Perso » Вто 06 дек 2005 20:12

Как за срап бе, вие добре ли сте :wink:
Колата си е екстра като я гледам е лачена. Аз като си помисля мойта каде е нарезах каква беше.
Пича да се обади и да каже къде е и аз ще дотичам за вчас.
Как така гледате повърхностно на нещата?
Скорости, мотор, и кво ли още не?
Една бурма да се позва е супер.

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Вто 06 дек 2005 22:16

Не мога да ви разбера вас Въздухарите. Отделих малко време да ви прочета изказванията...... ама вие слагате части от какви ли не Соц коли само не и оригинални..... та по въпроса за моята може само да ми я гледате на картинката на предишната страница. Sorry пичове обаче се разочаровах от Вас. Вие сте много големи интриганти и смятам да ви задраскам.:f_ckyou: Дано не се бъркате в Golf форума, тука сте си много добре изолирани, а на администратора мога да кажа
- Брато затварай тая тема защото ми се повръща от тия тука

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Вто 06 дек 2005 22:28

1200 написа:Коментара не е на цената - ако има кой да му ги даде - да ги иска.
Не е и дали да я продава на части - да ми обяснява как щял "по-скоро да я хвърли за скрап, отколкото да я продава на части" - ами да хвърля, а не да извива ръце.

И тук има хора, дето знаят кое къде и за колко може да се намери - един от тях е BugMan. В допълнение ще кажа, че да - човека РАЗБИРА и е РАЗБИРАЧ в истинския смисъл на думата. Разбира, защото купува. Не са много хората, които могат да се похвалят, че са купили толкова коли в последните година-две, колкото него.

Сега, Илиев, остава да кажеш ТИ колко коли си купил в последно време? И колко РАЗБИРАШ от такива коли. Остава и да кажеш (в случай че разбираш) защо тази кола е в такова състояние.

А можеш и да си замълчиш - избора си е твой. А колегата Пач, ако не ги купи тия стъкла и капаци, дето ги иска от тебе, ще ги купи от някого другиго. Не се притеснявай - все още има доста такива автомобили, някои от тях са дори в движение.

:f_ckyou: Нали виждаш каква кола карам бе гъзе. И не мога да разбера защо изведнъж се появи и започна да ми даваж наклон в живота. Просто се дръжте прилично в тоя форум за да имате уважение от всички. Beer

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Контакти:

Мнениеот PACH » Сря 07 дек 2005 0:10

Няма да коментирам горните изказвания.Офертата ми за задните калници, стъклата и по-читавите неща важи.Ако имаш интерес казвай че май ще купувам онази от мобилето.Пича имал още една разглобена за части и ще спазарим 2-те.Другата седмица имаме уговорка да се чуем и да решим какво ще правим.Ти си решаваш какво да правиш.Нещата ти не са ми спешни но е грехота да дадеш всичко за скрап, преди 2 седмици бях в Сф. и питай Персо как напълних един VW Caravelle със една такава като твоята на части за 100 лв. ;)
Така че решавай какво правим.

Потребителски аватар
1200
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1200 » Сря 07 дек 2005 9:47

Тук аз тактично замълчавам...

Върни се в “Air Cooled & Boxer”