колеги за първо време искам да сменя преден десен калник и механизма за мигачите+патрона за палене Ако някои има да пише забравих да спомена също че нямам резерна гума и рамена на чистачките
Никога не съм вярвал, че ще видя такова нещо в България Дано има повече такива хора от онова време, които да са се отнасяли по такъв начин към старите си Фолксвагени Честито, просто си намерил уникална костенурка
Колеги закупих нов акумулатор на гърбушко и доиде ред за палене колата не беше палена от 2000год. интересното е че запали от ряз но стартера ме предаде или патрона едно от двете
Здр.колеги реших да обърна малко време на Гърбушко след 2 годишен престой в гараж на приятел, сега трябва да му търся нов гараж, което е много трудно. Трябва ми нов карбуратор. защото този протече. Също така и патрона за палене. Моля, помагайте. Ако някой има да пише.
Здрасти колега. Щом колекционираш и реставрираш екзотични коли, защо тази си оставил така на страна в чужд гараж и сега и търсиш нов гараж? Защо не я прибереш при останалите ти екзотики?