Да и само четат, ми като са отворени и няма какво да научат, а и то има хора с които да не ти е работа да си пишеш , а иначе аз една част ги знам и който може ще дойде...
Ако се направи събора само за членове(егати как прозвуча ),на клубове и форума щте е по различно.Идват всякакви пичове и си рекламират и колите за продаване и гаражите и какво ли не ощте! Номера е да ги накараме да са активни и да сме като едно общество.
МАЛКО АМА ОТ СЪРЦЕ!!!
КАКТО ГЛЕДАМ НЯМА НИКАКЪВ ЕНТУСИАЗЪМ НЕ САМО ПРИ ОРГАНИЗАЦИЯТА, А И ЗА УЧАСТИЕ !
Не ми се иска да викна всички медии и те да снимат 15тина коли!
Затова отлагам събора за по-добри времена, което се случва за първи път от 12 години.
Жалко наистина , не че щях да дойда подготвен . Изглежда повечето са решили да си направят колите както трябва и са влезли в бокса , но пък нека има какво да покажат на събора и не само ...
Язък..., така ми се щеше да се запозная с вас.......! Язък.....!Даже от страх да не остана по пътя щях да пътувам с другата си кола- костенур можеше да няма, ама участника да е на лице...
Асене, аз имам предложение за Морски събор на въздушните VW. Догодина лятото ако имате желание може да направим една сбирка и да се разходим по черноморието.Ако има фенове може да направим бивак и да си изкараме един уйкенд заедно.Това лято организирах оффроуд среща на Сузуки и се получи доста добре, ето и линк със снимките: