Ами ако се смята за конструктивни промени това да си сложа дискови спирачки... тогава съм я загазил. Все пак предпочитам дискови спирачки пред накладки.
Ще го видя този талон в понеделник, но нещо ме съмнява това с бракуването и талона, та да видим...
Благодаря !
Търся да закупя що годе запазен VW Beetle
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- vurjil
- Автомобил:
- Двигател:
vurjil
можеше и по зле да е!Супер е!2000 са много според мен!
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е зле колата, тая боя е на поне 7-8 години, ако е имало отдоло да тръгва ръжда - тя е тръгнала и ще се види, ако е имало кит да се пука - се е напукал и ще се види, а не е така зле на вид, виж парите не са и малко, въпреки, че ко излезе сдрава отдоло, праговете, подкалниците под и зад задните седалки и т.н. и ко не е удряна никъде си струва да се преговаря за нея. Трябват снимки на долната част на колата и под калниците, профили на калници и врати да видим за нещо криво, бе 20-тина снимки е добре да има за гледане, че града е малък и едва ли ще ти изпадне нещо по-добро...
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Momchil82 написа:Не 200, а 2000 лв
И аз нещо си мисля, че са прекалено много, като се има в предвид, че ще хвърля поне още 4000 лв за да я заприлича на нещо и да може да се мери с други коли по конкурси и събори.
Имах предвид 2000 лева просто съм пропуснал едната нула

- Momchil82
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=78763
Тази костенурка заслужава ли си 600 лв. ? Говорих с момчето, каза ми че има ръжда само, но като всеки търговец, който продава ще ми е спестил доста информация относно ръждата.
Обръщам се към по възрастните и по опитните хора в този бранш. Благодаря предварително
Тази костенурка заслужава ли си 600 лв. ? Говорих с момчето, каза ми че има ръжда само, но като всеки търговец, който продава ще ми е спестил доста информация относно ръждата.
Обръщам се към по възрастните и по опитните хора в този бранш. Благодаря предварително

Momchil82
Има 1 за продан тези дни ще я снимам и ако те интересува ще те свържа с човека. Колата е мод. мисля след 70- и някоя си и не е лоша
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Momchil82 написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=78763
Че то ръжда само никак не е малко, верно малко пари е, ценна е, компектна но мисля не е за начинаещи, че прекалено много работа ще има, но пък резултата ще си заслужава и винаги ще я продадеш за повече от колкото си налял, тва ако е правиш как си трябва де, при цените в момента и малкото останали такива коли без собственици се замислям дали да не кажа да, а и при тая цена, ако се окаже, че колата не става можеш да избиеш от частите евентуално...

BuGmaN написа:...
BuGmaN, колко приблизително може да струва да се реставрира купето на толкова ръждива костенурка от майстор. С всичкото кърпене, сигурно и нови части , боя ...
Кажете моля ви поне някаква съвсем груба сума - 2-3-5 хил. ? или повече

Гледам, че в мобиле.бг има костенурки, за които пише че са реставрирани за по 5000 лв. Обаче едва ли са направени както трябва. и затова се чудя колко излиза един приличен resurрection на толкова изгнило купе, но при майстор
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам как си определят цените, другите които реставрират, но аз работя на час, защото в зависимост от детайлите по които се работи химиите, които се ползват и куп други неща нямам как да знам колко ще работя днес по колата и колата казва колко часа, дни или месеци ще се работи по нея, не се ангажирам с предварителни прогнози за срокове и пари на никоя кола, защото ще излъжа и себе си и клиента, а и няма как да направя качеството, което е целта, когато гоня срокове или смятам надници... 

Върни се в “Air Cooled & Boxer”