Търся да закупя що годе запазен VW Beetle

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
Momchil82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Momchil82 » Чет 29 май 2008 16:13

Ами ако се смята за конструктивни промени това да си сложа дискови спирачки... тогава съм я загазил. Все пак предпочитам дискови спирачки пред накладки.
Ще го видя този талон в понеделник, но нещо ме съмнява това с бракуването и талона, та да видим...
Благодаря !

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Чет 29 май 2008 16:37

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Това са снимките на колата,която предлагат на колегата,мое мнение е че са доста 200 лева за тази,но нека и другите да се изкажат :)

Потребителски аватар
Momchil82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Momchil82 » Чет 29 май 2008 18:18

Не 200, а 2000 лв
И аз нещо си мисля, че са прекалено много, като се има в предвид, че ще хвърля поне още 4000 лв за да я заприлича на нещо и да може да се мери с други коли по конкурси и събори.

Потребителски аватар
vurjil
Автомобил:
Двигател:

vurjil

Мнениеот vurjil » Чет 29 май 2008 19:56

можеше и по зле да е!Супер е!2000 са много според мен!

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 29 май 2008 20:43

Не е зле колата, тая боя е на поне 7-8 години, ако е имало отдоло да тръгва ръжда - тя е тръгнала и ще се види, ако е имало кит да се пука - се е напукал и ще се види, а не е така зле на вид, виж парите не са и малко, въпреки, че ко излезе сдрава отдоло, праговете, подкалниците под и зад задните седалки и т.н. и ко не е удряна никъде си струва да се преговаря за нея. Трябват снимки на долната част на колата и под калниците, профили на калници и врати да видим за нещо криво, бе 20-тина снимки е добре да има за гледане, че града е малък и едва ли ще ти изпадне нещо по-добро...

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Чет 29 май 2008 21:44

Momchil82 написа:Не 200, а 2000 лв
И аз нещо си мисля, че са прекалено много, като се има в предвид, че ще хвърля поне още 4000 лв за да я заприлича на нещо и да може да се мери с други коли по конкурси и събори.

Имах предвид 2000 лева просто съм пропуснал едната нула :wink: Вярно е,че има и много по-лоши колички,но за парите мисля че са си много :? Каккто сам прецениш батка,но както ти каза BugmaN трябва да снимаш и отдоло колата колкото можеш,че и аз имах една оферта,бно се оказа че дъното е доста изгнило.Както прецениш така действай. :)

Потребителски аватар
Momchil82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Momchil82 » Сря 04 юни 2008 15:55

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=78763

Тази костенурка заслужава ли си 600 лв. ? Говорих с момчето, каза ми че има ръжда само, но като всеки търговец, който продава ще ми е спестил доста информация относно ръждата.
Обръщам се към по възрастните и по опитните хора в този бранш. Благодаря предварително :)

kafer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kafer » Сря 04 юни 2008 16:38

ДА като я гледам всичко си е оригинално по нея

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Momchil82

Мнениеот Perso » Сря 04 юни 2008 17:28

Има 1 за продан тези дни ще я снимам и ако те интересува ще те свържа с човека. Колата е мод. мисля след 70- и някоя си и не е лоша

Потребителски аватар
Momchil82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Momchil82 » Сря 04 юни 2008 17:30

Като я снимаш ще ми кажеш ли и цената на колата?

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 05 юни 2008 14:18

Momchil82 написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=78763

Тази костенурка заслужава ли си 600 лв. ? Говорих с момчето, каза ми че има ръжда само, но като всеки търговец, който продава ще ми е спестил доста информация относно ръждата.
Обръщам се към по възрастните и по опитните хора в този бранш. Благодаря предварително :)

Че то ръжда само никак не е малко, верно малко пари е, ценна е, компектна но мисля не е за начинаещи, че прекалено много работа ще има, но пък резултата ще си заслужава и винаги ще я продадеш за повече от колкото си налял, тва ако е правиш как си трябва де, при цените в момента и малкото останали такива коли без собственици се замислям дали да не кажа да, а и при тая цена, ако се окаже, че колата не става можеш да избиеш от частите евентуално... :wink:

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Чет 05 юни 2008 20:56

BuGmaN написа:...

BuGmaN, колко приблизително може да струва да се реставрира купето на толкова ръждива костенурка от майстор. С всичкото кърпене, сигурно и нови части , боя ...
Кажете моля ви поне някаква съвсем груба сума - 2-3-5 хил. ? или повече :roll: ?

Гледам, че в мобиле.бг има костенурки, за които пише че са реставрирани за по 5000 лв. Обаче едва ли са направени както трябва. и затова се чудя колко излиза един приличен resurрection на толкова изгнило купе, но при майстор

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 05 юни 2008 23:41

Не знам как си определят цените, другите които реставрират, но аз работя на час, защото в зависимост от детайлите по които се работи химиите, които се ползват и куп други неща нямам как да знам колко ще работя днес по колата и колата казва колко часа, дни или месеци ще се работи по нея, не се ангажирам с предварителни прогнози за срокове и пари на никоя кола, защото ще излъжа и себе си и клиента, а и няма как да направя качеството, което е целта, когато гоня срокове или смятам надници... :wink:

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Пет 06 юни 2008 10:25

мерси за отговора, то е ясно че не можеш да знаеш до къде е стигнала ръждата ( освен да фърляш боб )

А ако костенур от Англия с девен волан , възможно ли е да му се обърне посоката. Като гледам по сайтовете сякаш там цените са по готини от немското мобиле

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пет 06 юни 2008 10:46

Възможно е, мисля само таблото ще се сменя :roll: ... :wink:

Върни се в “Air Cooled & Boxer”