Търся костенурка преди 1964 - Намерих :D
Мечтаната костенурка е вече моя
Благодарнисти на колегите Stefan и sastezatelya, които ми казаха къде да търся.
Прибрана е в гараж, но за сега не знам от кой край трябва да започне едно възстановяване. Колата не е бракувана а само спряна от движение. Отгоре и вътре ми изглежда доста добре, но по дъното и под калниците е доста изгнила. Собственика ми даде две щайги с някакви части останали ... сигурно му беше криво на човека като я откарвахме, но поне вече няма да гние пред блока.
ПП Още се чудя как жена ми ми се връзва на щуротиите

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
taskbg написа:Непременно возене и после бири![]()
Иска ми се някак си да я пусна в движение и да я регистрирам, но като е толкова ръждива дали ще мине на техническия преглед
От Пловдив е, за сега е в Пазарджик
Боядисай я отдоло с шагре, а ако има по-големи дупки ги запълни с монтажна пяна.За пред КАТ ще е достатъчно
Благодаря на всички!
И на вас УСПЕХ в търсенето
Вече имам няколко въпроса... предложиха ми колмплект амортисьори за 1200 ( на някаква жена й останали от баща й) - отлежали но може би неизползвани. Има ли смисъл да се купуват като са седели дълго време и за каква цена да се пазаря? Доколкото видях нови са около 50-60 лв единия в интернет
От същото място и комплект спирачни барабани. Също не знам по колко пари вървят...
Другото за което съм се сетил е дали може да се монтират отпред дискове от голф 3 гти с 5х100 и евентуално с фланец да стане на 5х205
Има ли начин да стане това или е по евтино да се вземе направо готов кит?
Четох в старите теми че сте поръчвали части. В момента има ли някой от форума който се занимава с такива поръчки?
Видях че във ЕТОС има и за костенурки. номерата на частите които пише там вършат ли работа при покупка?
Благодаря много за съветите
ПП за сега колата е в Пазарджик. поне докато не тръгне сама без репатрак

И на вас УСПЕХ в търсенето
Вече имам няколко въпроса... предложиха ми колмплект амортисьори за 1200 ( на някаква жена й останали от баща й) - отлежали но може би неизползвани. Има ли смисъл да се купуват като са седели дълго време и за каква цена да се пазаря? Доколкото видях нови са около 50-60 лв единия в интернет
От същото място и комплект спирачни барабани. Също не знам по колко пари вървят...
Другото за което съм се сетил е дали може да се монтират отпред дискове от голф 3 гти с 5х100 и евентуално с фланец да стане на 5х205
Има ли начин да стане това или е по евтино да се вземе направо готов кит?
Четох в старите теми че сте поръчвали части. В момента има ли някой от форума който се занимава с такива поръчки?
Видях че във ЕТОС има и за костенурки. номерата на частите които пише там вършат ли работа при покупка?
Благодаря много за съветите
ПП за сега колата е в Пазарджик. поне докато не тръгне сама без репатрак

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”