iliev77 написа:Не мога да ви разбера вас Въздухарите. Отделих малко време да ви прочета изказванията...... ама вие слагате части от какви ли не Соц коли само не и оригинални..... та по въпроса за моята може само да ми я гледате на картинката на предишната страница. Sorry пичове обаче се разочаровах от Вас. Вие сте много големи интриганти и смятам да ви задраскам.:f_ckyou: Дано не се бъркате в Golf форума, тука сте си много добре изолирани, а на администратора мога да кажа
- Брато затварай тая тема защото ми се повръща от тия тука
Илиев и компания .... стига де ! Всеки може да иска каквото си пожелае, но трябва да се уважаваме.
първо към Илиев ...... да слагаме части от каквито и да е коли .... това на един друг език се казва тунинг... или подобрения ...бях писал някъде за стиловете ...намери го и го прочети ...интересно е! Нека да не се обиждаме, защото тръгна в плоскост заради която другите наричат "голфаджиите" с 1ни странни имена. Тук са хора колекционери, които си правят колите по собствен начин и разбиране ...и не се комплексират, когато излезе новата 5ца, защото те имат 3ка. всеки от тях има и друга кола ...май го знаеш, а това което са го възстановили струва малко повече и винаги ще е повече от всекидневните бангии, които и аз и ти караме. И накрая никой няма право да гони който и да е от едикой си форум!
Сега към Компанията!
ако нещо не ви харесва го кажете в умерен тон, за да не се засягаме... МОЛЯ ВИ!