стъклопластови черупки за бъгита
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
e как каква бре ....ДЕБЕЛА !
СЕГА СЕРИОЗНО .... 1-во трябва да се оправи "донора" за да не излезе крив или с дефекти калъпа, а от там и изделията....после същия този донор трябва да се подготви идеално като за боядисване и да се боядиса .....после се маже със отделител и се прави калъпа, който принципно трябва да е около 7 пъти по-дебел от изделието, за да няма проблеми при изработката ...и след това идва и готовия продукт
почти навсякъде цените варират около 12 до 20 лв. за килограм в зависимост от количеството ...така , че смятайте .... според мен на око готовото изделие ще е около 70 кг. ...поне така си мисля

СЕГА СЕРИОЗНО .... 1-во трябва да се оправи "донора" за да не излезе крив или с дефекти калъпа, а от там и изделията....после същия този донор трябва да се подготви идеално като за боядисване и да се боядиса .....после се маже със отделител и се прави калъпа, който принципно трябва да е около 7 пъти по-дебел от изделието, за да няма проблеми при изработката ...и след това идва и готовия продукт
почти навсякъде цените варират около 12 до 20 лв. за килограм в зависимост от количеството ...така , че смятайте .... според мен на око готовото изделие ще е около 70 кг. ...поне така си мисля
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
ето и малко инфо за регистрация после
Vizor
с две думи
1. Технотест (освен ако няма други лаборатории АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДА КАЗВА)
2. министерството
3. КАТ
НАРЕДБА № I-45 от 24.03.2000 г. за регистрацията, отчета, пускането в движение и
спирането от движение на моторните превозни средства и на ремаркетата, теглени
от тях (Загл. изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.)
http://www.kat.mvr.bg/Nar_I-45.txt
Глава Втора
Раздел 1
чл. 12
ал. 9
(3)

Vizor
с две думи
1. Технотест (освен ако няма други лаборатории АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ДА КАЗВА)
2. министерството
3. КАТ
НАРЕДБА № I-45 от 24.03.2000 г. за регистрацията, отчета, пускането в движение и
спирането от движение на моторните превозни средства и на ремаркетата, теглени
от тях (Загл. изм. и доп. - ДВ, бр. 105 от 2002 г.)
http://www.kat.mvr.bg/Nar_I-45.txt
Глава Втора
Раздел 1
чл. 12
ал. 9
(3)
(3) За регистрацията на сглобено превозно средство се представя разрешение от
Министерството на транспорта на основание протокол за съответствие от
акредитирана лаборатория.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”