huligan_bg1 написа:Нови е много относително понятие
Намери отдоло и леко отстрани модела на кутията да видя с какви предавателни числа е и колко скорости.
1.8 ли беше мотора на Аудито ? Какви други части имаш за Транспортер ? Направи малко снимки и пак заповядай
----
ми..... значи,наистина е относително:)
купих ги от сервиз на WV,за двигател турбодизел не се сещам точно колко кубика 2..и , защото исках да слагам бензинов 2,4 кубика пак от ауди но се отказах тьй като го имах вече 1,8 само им смених фланеца и опашката.
а на скоростите пише ACP 03 07 8X -ако за тези числа ме питате 4 степенна е,предпочетох я защото ми казаха че е по-здрава за по голямо натоварване,не знам до каква степен това е истина.
Друго имам...трабите за водното охлаждане от двигателя до радиатора,километраж,радиатор(той е от Каравел)
парно,две или три главини(предни),печка от вьздухарка,всичките стькла,огледала пак от каравел-електрически,фарове,решетки-горна и долна, за друго не се сещам.
За снимка сори но в момента не мога да кача,има качена от РАСН такава е но не разглобена:) комплект е даже и с носещия тампон ако искате врьзка с мен номера ми е 0897042071 Илия
Ето данни за кутията:
ACP 4 T3 1,6l D | 3.84 - 7.84 | 1-ва ск. 3,78 | 2-ра ск. 2,06 | 3-та ск. 1,26 | 4-та ск. 0,85 | 3,67 диф. 5,83 |
Не знам как вървят тези кутии по вашия край, но в Бургас веднага мога да ти намеря такава в добро състояние за 300 лв.Просто няма търсене, всички искат 5 скорости.
Имам интерес към малкото триъгълно стъкло на предна дясна врата ако е от зелената серия.С такива зелени стъкла се оборудват по-луксозните изпълнения на Каравелите.Другото което искам да ми снимаш са ел. огледалата.Надявам се че и те са от Т3 ? Може да изпратиш снимките на pach@абв.бг като не забравиш и цените

ПС
Ето линк с моделите на кутиите и предавателните им числа:
http://www.t3-infos.de/images/T3-Getriebe.pdf