Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug и Bus
Re: Пред дилема съм: VW Bus или Bug ?!!.....Купих си Bug
Приемам критиката, в момента водя преговори за купуването на още две костенурки на които ще обърна внимание и ще отделя време. Колата която правя в момента беше скрапната в едно депо, след подробен оглед останових че колата е удряна многократно и кърпена поне три пъти/с оксижен/.Този автомобил е загубен безвъзвратно за въстановяване до музеен вид. Нека моята тема да послужи на младите фенове, и те да разберат че няма непоправими неща и че изоставянето на класически автомобил или изхвърлянето му не е краен вариянт, защото с малко може да се направи много. Периодично ще пускам цените на закупените материали, като в края на темата ще направим тотал. Днес отново бях свободен и реших да продължа с рамата.http://plamisp.snimka.bg/automobiles/vw ... 1.16904817 Получи се повече от прилично. Спазих всички диагонали, нивелирах и заварих всичко, това ми отне около 10 часа. На снимките от албума се вижда предишното състояние и новия праг
Виждам че няма особен интерес към темата но не ми пука, аз продължавам. Днес станах горд собственник на два двигателя VW 1200/29 kс свалени от комбайна/масей фергюсън/. Тези мотори са единтични с кустенурските с малки разлики по периферията, карб аспуси и др. http://plamisp.snimka.bg/automobiles/vw ... 1.16920936 Интересното при тези двигатели е че имат регулатори на оборотите които ще ми послужат по нататак за направата на темпомат.
- yarek
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AJM 2000
колега има интерес към темата, радва ме твоя ентузиазм,
следя я ама нямам какво да добавя, много труд още има пред тебе ама и ти си го знаеш, вчера видях две изоставени костенурки в Габрово, не знам в какво състояние са, гледах ги от пътя,ако имаш интерес за още донори мога да разпитам кой им е собственик и дали се продават
успех в развитието, само така !
п.п. плъх много добре се е получил на снимката

успех в развитието, само така !

п.п. плъх много добре се е получил на снимката

Донори търся, ще се радвам ако разпиташ.Умрелия плъх си върви с бръмбъра, тея от вторични казаха че дават колата само с мъртвеца
. Поздрави.

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Дака честито за двигателите, какво са вършили на комбайна, че ни ги разбирам?
Това което си заварявал, не е точно прага, а п-обрасната лайсна на подовия панел, която се хваща с болтове към прага, който е на купето...

Това което си заварявал, не е точно прага, а п-обрасната лайсна на подовия панел, която се хваща с болтове към прага, който е на купето...

- Ivaile
- Автомобил: Touran
- Двигател: BSE 2008
Мисля, че са доста хората(като мен),които с интерес следят твоята работа по възстановяването на Бръмбара! Но като не можем да ти помогнем с конкретен съвет, просто си мълчим и мислено те подкрепяме! Успех! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
само така колега и нека те двигатели с здраве да ти брамкат.Аз сега ще потарса капачките на единя двигател и ако намера още нещо ще ти кажа пз 

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
daka написа:Виждам че няма особен интерес към темата но не ми пука, аз продължавам..
Ти не бъди толкова сигурен ..че ако се почне един спам в чудо ще се видиш

- Lion_Heart
- Автомобил:
- Двигател:
Да,в грешка си като мислиш,че няма интерес!Много ти се радвам на ентусиазма!Обаче да те попитам,какво мислиш да правиш с регистрацията на тази кола?Защото да хвърлиш толкова пари,време,любов и нерви и после ако не можеш в събота вечер да я изкараш на разходка......какъв смисъл ще има цялата тази работа???
Човека каза че с двигател от форд 1.6дизел комбайната станала дзвер. Все ще испадне регистрация от нейде/ако требва ще купя друга с документи/.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Темата я следя с интерес,а сега с тези двигатели от комбаина още повече ме зачовърка!!!
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Леле, откъде ги изрови, бе човек. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Леле, откъде ги изрови, бе човек.
от нас

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Бах маа му, знаех, че има разни машинки с такива мотори, ма па и комбайн. 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:Бах маа му, знаех, че има разни машинки с такива мотори, ма па и комбайн.
Върни се в “Air Cooled & Boxer”