Да ви споделя радостта си
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Да ви споделя радостта си
аз също съм пазарил доста неща от софия и съм много доволен нямам никакви забележки жоро е много точен
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
извинявам се ако съм засегнал някой. в по-горния ми пост писах каквото имах да кажа!
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
М да, форума е за взаимнопомощ и не е сигурно дали помагаш на някого, препоръчваики евтини брони преди да си ги видял дори, моят съвет е просто не си копувайте маратонки Adidas от битака, на каквато и да е цена, защото не са Adidas - това е!!! Верно криза, ма нека не се набутваме още заради това... 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Дали са от Англия или Дания какво значение има, след като производителите са едни и същи, базирани в Далечния изток. За съжаление ние сме беден народ и психиката ни е такава - винаги цената е определяща. Не визирам никой, тук производители няма, така че няма на кого да се сърдим. 

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Важното според мен е колите да се карат и да сме единни, щото както споменах я сме 20-30 човека дето ги караме я не сме. Сигурно има много фенове по гаражите и колекционери дето ги вадят само за по изложби. Не че е лошо ама не съм стигнал дотам аз поне. До края на седмицата ще кача снимки да видите докъде съм стигнал
Все пак темата ми беше че споделям това което ме радва с вас 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Производителите в някой случай наистина са същите, но тогава няма такива разлики в цените, части се произвеждат почти на всякъде и естествено качеството и цените нормално се разлечават, затова човек е добре да пазари от проверен доставчик, такъв, който знае и може да преценя какво да продава и какво не, доставчикът трябва да има международна репутация, трябва да тества, проверява, монтира и т.н. частите преди да започне да ги продава, а не да е просто прекупвач, на мен понякога ми се отказват части заради съмнително качество и естествено ми се препоръчват техни заместители, понякога (както се случи съвсем скоро) дори по-евтини... 

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да няма съмнения, ще направя снимки на моите и ще ги покажа на всички колеги тук в темата. Продавачът в ибей има 100% положителен рейтинг няколко хиляди клиента така че там не може да има измама. А съм и купувал други неща от него и не съм имал ядове. Важното е че живот и здраве до месец ще имам още една кола за каране
И ще има материал за календара за снимки. Митак, не си забравил че обеща да ми потърсиш лайсна за шофьорската врата на костенура нали.

Много се радвам на теми като твоята, следя ги с интерес . Ще се радвам ако всички пускаме снимки на новите части които купуваме за да сравняваме и коментираме същите, смятам че това ще ни бъде от полза, поздрави и скорошно завършване.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти хубаво ще пуснеш снимки, но некачествените части понякога на вид са добри, но имат различна дълготрайност, форма и т.н., за външни части, като при теб - по се правят компромиси, щото се подменят лесно, но за други е голяма набутка... Рейтингът в Ибей мисля, че е за това, дали си точен в доставките, изпращаш каквото си заявил в даден срок и т.н., тоест няма общо с качеството на стоката...
Имаш лайсната, както обещах, въпреки, че не знам коя е
- имам съмнения за тая, вертикалната която е между стъклата на вратата.
Дака, имам доста снимки на части, от които съм впечатлен, но не знам дали, ако започна да ги пускам няма да се приеме като реклама на доставчика ми... Нo, като стана въпрос мога да препоръчам едно стандартното гърне за 1300-1600 с 2 ръце - мисля е по-добро от оригиналното, поне на материали и изработка, а на звук ще го тествам съвсем скоро...
Имаш лайсната, както обещах, въпреки, че не знам коя е

Дака, имам доста снимки на части, от които съм впечатлен, но не знам дали, ако започна да ги пускам няма да се приеме като реклама на доставчика ми... Нo, като стана въпрос мога да препоръчам едно стандартното гърне за 1300-1600 с 2 ръце - мисля е по-добро от оригиналното, поне на материали и изработка, а на звук ще го тествам съвсем скоро...

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Лайсна ми трябва хоризонтална, която си е на самата врата, а не тази до стъклата. Също така се чудя като дойде време да я кича с лайсни, какви копчета да ползвам. Някаква идея?
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аааа - ясна е лайсната, ще намерим... Щипките за лайсни за 1300 са са от пластмаса, има ги, ако ти трябват само за тая лайсна ще я обзаведа с 2-ра ръка... 

- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не, бяха хванати лайсните с някакви болтчета и гайки. Искма да си намеря копчета за да не драската боята и евентуално ако се наложи да мога да ги свалям по-лесно. Много ми приличат на такива от лада, ама ладените са по големи... Гледах из интернет че са като на Голф 1 ама де да ги търся такива от Голф 1
?

В авто-бояджийските магазини предлагат всякакви видове щипки,гвоздейчета и други дреболийки за захващането на лайсни и панели от салона. Другия вариянт е да питаш вюртаджиите те имат страхотен каталог за такива елементи, от тях съм вземал и най трудно намиращите се щипки.
- stingray
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бе, аз си мисля за някакви варианти, просто питах някой дали има готово решение 

- Zatvornik
- Автомобил:
- Двигател:
stingray написа:Лайсна ми трябва хоризонтална, която си е на самата врата, а не тази до стъклата. Също така се чудя като дойде време да я кича с лайсни, какви копчета да ползвам. Някаква идея?
Колега, на мен ми бяха казали, че от голф 2-ка са същите. Може да провериш.

Върни се в “Air Cooled & Boxer”