Само на мен ли ми се струва, че цялата схема е абсолютна пародия или bai vicho, просто се бъзика или пък, както Дон Кихот, обича да се бори с вятърни мелници ?
Дайте да спрем да си траем, когато се пишат и правят глупости в нашият раздел, защото от това само губим, губи се и смисълат на целият форум, губим и последователите си, губим и смисълът на цялата мания.
bai vicho, дано не ми се сърдиш или се почувстваш, като "черна-овца", че написах, това, точно в твоята тема, ама, нищо лично, "борбата" е само в името на каузата "Aircooled"!
Поздрави с част от един, стар проект за когото ще полафим, някога в друга тема (двигателят на клипа, бе свален и окачен, пак на "стенда", защото не ми харесваше, напълно работата му и на клипа е с неправилни жигльори, дифузьори, ауспух, взима въздух от неправилни - възвратни клапани за сервото, да не говорим, че хич не е разработен, а оборотите са ограничени, точно до там, от където по-късно започваше да пощурява...):
Ти на кое казваш глупости ,на това че не съм си купил от тебе колектори тромпети филтри жигльори и там другите черва и не си спечелил някой лев си е загуба за тебе не за друг. А за двигатели може да ми говориш след 10 години. Нищо лично реставрирай тенекий. Черната овца се вижда от далече и се отличава от многото бели С това изказване какво искаш да постигнеш?Да се самоизтъкнеш че разбираш,не се сърди ама си далеч от истината. Мое мнение извод от многото което си писал. А изгубих един бас от колега от форума който ми каза че пръв ще пишеш че не се прави така,ще си ти Митак Продължавай в същия дух и не се сърди. Затова е форум за споделяне
Днес в една авто морга попаднах на феродов диск 215мм и шлиците на оста на нашите кутий съвпадат,номера му е 068 141 035 rx SACHS. Не съм сигурен дали няма да да опира на маховика или на притискателния диск,някой монтирал ли е такъв?
Диска е от Т3 1600 с код CT или CZ. Имам такъв маховик ако искаш мога да го измеря и сравня с 200 мм. Би трябвало да става без проблем, притискателния диск обаче е без паричка следователно аксиалния лагер трябва да е с водач.
bai vicho написа:Днес в една авто морга попаднах на феродов диск 215мм и шлиците на оста на нашите кутий съвпадат,номера му е 068 141 035 rx SACHS. Не съм сигурен дали няма да да опира на маховика или на притискателния диск,някой монтирал ли е такъв?
Намерих си маховик 215мм и мисля да го престъргвам много. Та питането ми е до колко кг мога да сляза? Мисля си нещо до към 3.500кг ама дали няма да е грешка? А право на грешки нямам щото ми е свидно маховичето.
колега аз съм на мнение че няма смисъл много бързо ще се изрязва но във високите става муден от опит ти казвам,по добре мисли за вал,а някои казват че ставал от тип4 но нека дадем зелена светлина на по разбиращите да си кажат мнението