искам да имам VW 1300 :)
- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
искам да имам VW 1300 :)
Незнам дали тук е мястото на темата , но наистина искам да си купя един бийтъл и да си го стегна , може ли малко информациа, има ли части за тях, няма да ми е основна кола, искам го щотото много ме кефи, за колко пари мога да си намеря някой нормален, възможно ли е за около 2000 лева да се намери нещо което иска стягане, и възможно ли е да се стегна една таква машин, козметично, ми е ясно че може, въпроса е дали може двигател и ходова част да се поддържат
мерси многог колеги дано скоро имам този знатен представител на марката Фолксваген

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре си решил да сториш - успех ти желая. Финансовата страна е много относителна работа, първо зависи от самата кола, която ще купиш - колкото по-здрава, толкова по-малко части и ремонти, но пък тея дето изглеждат най-здрави, много често са най-маскирани, хубаво е да я види човек, който разбира от Костенурки, важно е и от къде, какви и какво качество части ще пазариш, а и колко неща ще подменяш с нови, не се заблуждавай, че сам ще можеш да се справиш с нея, нито кватралният майстор, колата е малко по особенна от останалите и си иска хора които и разбират, иначе по-скоро се разваля, отколкото оправя и става - язък за колата, язък за частите, язък за труда... 

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оглежда се за челни, задни и странични удари и за големи дупки по панела зад задната седалка (макар, че при 1300 тоя проблем по е решен), Праговете и дъната е по-добре да са ръждиви, защото са слабо място и се сменят почти на всички, но да не са "правени" от някой "майстор", щото мое се наложи да се ореже цялата кола, докато се изчистят всички глупости, оглежда се вътешната страна на задните калници, там където е хваната бронята е слабо място на 1300, ъглите на купето над капачката на задния торсион е гниещо и гадно за правене място, на 1300 гният предните торсиони(гредите, които държат тръбите), абе най е важно да няма сериозни удъри, но и най трудно се разбира - другото се оправя или сменя сравнително лесно... 

- Grizzlito
- Автомобил: Volkswagen T5 4motion
- Двигател: AXE 2006
- Контакти:
ще се оглеждам за нещата които спомена, и дано имам успех, чакам да мога да разполагам с гараж защото е изключено ако правя нещо такова да нямам гараж и до месец два ще почна да действам по въпроса със закупуването, а за самия оглед може да помоля да го правя с някой от форума, който може да прецени една колица.
и дано някой ден на имам черна костенурка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
./.
хубаво си решил но.... за да се стегне да стане перфектна костенурката ще ти трябват доста парички а и за 2000 лева всички ше са кърпени изгнили.... но щом ти е мерак мятай се в играта! костенурката е най-хубавата кола на света!
Върни се в “Air Cooled & Boxer”