Така, след двудневна игра по спирачната система(без спирачната помпа) се оказва, че тя е проблемна. Четох, че става помпа от лада но ми е малко трудно да преправям или да правя отвори по помпата та ми се ще да попитам в тази оригиналната помпа има ли някакви уплатнения които могат да се сменят и да се оправи? Ако има такива уплътнения дали някой може да ме ориентира за района на София дали се продават някъде? В магазина на Орион няма двукръгова помпа.Предполагам и оплътнения няма защото нямаше за спирачни цилиндри оплътнения. Дайте някави съвети, а ако някой има уплътнения да каже ако са му за продан и каква цена им търси. Има ли някакви особености при евентуално разглобяване на самата помпа и в какво се състоят, като изключим това което е казал бугман за което му благодаря...

EDIT: след разговор с баща ми, същия ми заяви, че спирачната помпа трябвало да се обезвъздуши? Вярно ли е това нещо и как се прави ако е вярно?
Също така на Антим 1 имало някакъв човек с фамилия Настев или нещо подобно който правел гумички за спирачни цилиндри и помпи? Знаете ли го и съществува ли този човек и работилницата му дали е там все още ако го има?
EDIT 2: Случайно видях, че може би не е вината в спирачната помпа, а в спирачната магистрала. Спукана тръба. Ще видя с какво ще я заменя утре.