Купувам Костенурка дайте оферти
Купувам Костенурка дайте оферти
Иска ми се да съм част от клуба но не искам да дам -5-6000 бона за кола. Знам че много от вас са се отрупали с коли за проекти които най вероятно няма да се реализират така че ако ви се разделя с някоя от тези коли или знаете кой продава такава давайте идеи и снимки 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Купувам Костенурка дайте оферти
извинявам се за спама,но добре дошъл при нас колега
,гледам и ти си прихванал като нас тоя бацил VW,няма отърване от него
колкото повече се чешеш,толкова повече сърби
ще се огледам дали няма нещо за теб наоколо,а пък може и някой колега дасе раздели с някой свой проект,да попитам към костенурка ли си се насочил

Ами да костенурка искам и то отдавна си търся, ако си намеря нещо бих го купил само че всеки който има такава кола иска да забогатее от нея и ги продават за хиляди
А в тях има тонове работа но това никой не го преценява когато иска пари 

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ще се оглеждам за костенурка,но май са кът вече
мога дати пожелая успех в начинанието,ако мога да помогна с нещо,съм насреща 

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Имам познат със 1302 или 1303 не помня точно модела и.Смята да я маха понеже има още една в перфектно състояние.Колата е модел 86-та ако не се лъжа и още е с оригиналната боя.Няма какво да правиш много гледана колица е.Ще се свържа с него да го питам колко пари и търсеше и ще пиша в темата.Има още няколко оферти ще проверя и за тях какво е положението

Благодаря ви чакам оферти и ако може и снимки. Не съм претенциозен за модел, каквата костенурка дойде 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
е моята за 5000 лв. я имаш, но за по-малко немога и да си помисля
честно казано толкова излиза такава кола ....
честно казано толкова излиза такава кола ....
Твоята я знам но то е нормално тя е запазена и потдържана, а и не мога да те разбера защо си съгласен да си я дадеш аз на твое място не бих 

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
sastezatelya написа:Имам познат със 1302 или 1303 не помня точно модела и.Смята да я маха понеже има още една в перфектно състояние.Колата е модел 86-та ако не се лъжа и още е с оригиналната боя.Няма какво да правиш много гледана колица е.Ще се свържа с него да го питам колко пари и търсеше и ще пиша в темата.Има още няколко оферти ще проверя и за тях какво е положението![]()
![]()
За сведение, 1302 и 1303 се произвеждани само в Европа до края на 1979 г., така че няма как да е 86-та. В Мексико и Бразилия са правени само модел 1200.
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
batetony67 написа:sastezatelya написа:Имам познат със 1302 или 1303 не помня точно модела и.Смята да я маха понеже има още една в перфектно състояние.Колата е модел 86-та ако не се лъжа и още е с оригиналната боя.Няма какво да правиш много гледана колица е.Ще се свържа с него да го питам колко пари и търсеше и ще пиша в темата.Има още няколко оферти ще проверя и за тях какво е положението![]()
![]()
За сведение, 1302 и 1303 се произвеждани само в Европа до края на 1979 г., така че няма как да е 86-та. В Мексико и Бразилия са правени само модел 1200.
...до края на 74та, по края на 79та се прави кабриото, после Отингер прави поръчкови, в момента само една фирма сглобява нови коли по поръчка

За сега само чакам и няма никакви изгледи да си взема костенурка
Знам къде има няколко тук в София на които не съм намерил собствениците а колите пустеят. Ще се пробвам и по този начин но разчитам и на вас.

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Колата,за която споменах по-горе в темата е модел 1200 (както поясни БатеТони).Идеална е качваш се и караш.Синя на цвят с оригиналната боя и мотор 1200cc.До колкото знам е на под 100 хиляди.Мога да те свържа с човека,но ми пиши дали те интересува все още де.Иска и 6000 лв.Снимките трудно мога да направя,но ако изявиш желание можеш направо да дойдеш и да я видиш 

- disc
- Автомобил: Karmann Ghia x2
- Двигател:
- Контакти:
Попаднах случайно на собственика - не иска да чуе нищо за цена под 1500 лв
Колата е с регистрация, на части не я продава. Каза, че вече 40 години се занимава с въздухари, имал и някакви части. Ако някой мисли, че може да излезе на глава с него или пък иска да я купи да ми се обади по телефона. Колата е Пловдив, Кършака.

- disc
- Автомобил: Karmann Ghia x2
- Двигател:
- Контакти:
Ето и номера му:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”