Отделяне дъно от каросерия
Отделяне дъно от каросерия
Колеги помагайте трябва да отделя дъното от каросерията и съм развил някъде около 14 болта който държат каросерията за шасито ( вътрешните 4 болта, двата болта под предния капак, 4 болта под предницата, 2 болта при задните амортисьори), откачил и още някои неща, но купето не ще да помръдва. Кажете ми какво още трябва да развия. Аз си мисля, че трябва и нещо да се свали от кормилната уредба, но вече не ми се пипа без да съм попитал и да ми каже някои който има повече опит в това.
Последна промяна от sniper на Чет 20 мар 2008 21:52, променено общо 1 път.
:))
Нищо нема да се изквиви действай смело.
Болтовете са 34 или 36 броя тъй че имаш още за развиване
Отпред имаш 2 х 2 в началото на праговете
Болтовете са 34 или 36 броя тъй че имаш още за развиване

Отпред имаш 2 х 2 в началото на праговете
:))
Напръскай ги с ВД40 1-2 пъти през 2-3 часа и преди да развърташ с 2 чука един връз друг мелни гайката неколко пъти за да се размърда ръждата!
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди няколко дни разделях купе, лесно е, само предварително огледай дали си развил всичко и дали някъде не е заварено (най-често задната част на праговете) от някой, който не е мислил, че някой ще отделя купето, започни да го отлепяш отпед под резервоара, където са болтовете, после до капачките на задните турсиони и там където се вкарва крика. Гайките на задните барабани с дълго рамо, освободена от скорост кола и без спирачки, че мое се чупи нещо, гумата подпряна здарво от двете страни, докато напъваш чукаш по камъка с чука, ако не стане - една щанга някой да държи застопорена на 2 от гайките на главината и така... 

Стана развих тъпите гайки, както каза Персо напръсках ги оставих ги около 5 часа и после като не става с един метър рамо взех метър и половина и вече гайките са свалени. Добре че спирачката държеше много здраво
А Bugman дано да не си прав за заварките, че иначе ще ми се отвори повечко работа, тези дни ще проверя това.

Върни се в “Air Cooled & Boxer”