Здравейте аз съм Борислав от София и искам да ви помоля за помощ!
Моята костенурка е модел 1300 от 70-та година. Моля ви ако някой се занимава с такива или знаете сервиз в София (надежден) да ми пишете обратно. Може и на email-a i na skype-a. Много е зле горката. Една по една се прецакват некви части. Сега пък жилото на газта не било в ред. Искам да я дам на някой надежден, който ще оправи всичко! Моля ви ако някой може да ми помогне да пише. Също така би било прекрасно и ако ми кажете как да се свържа с Фен-Клуба на костенурките.
Предварително ви благодаря!!!
email: bobbyman@abv.bg
VW Костенурки, Спешно помогнете!
- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Костенурки, Спешно помогнете!
vw1300 написа:Здравейте аз съм Борислав от София и искам да ви помоля за помощ!
Моята костенурка е модел 1300 от 70-та година. Моля ви ако някой се занимава с такива или знаете сервиз в София (надежден) да ми пишете обратно. Може и на email-a i na skype-a. Много е зле горката. Една по една се прецакват некви части. Сега пък жилото на газта не било в ред. Искам да я дам на някой надежден, който ще оправи всичко! Моля ви ако някой може да ми помогне да пише. Също така би било прекрасно и ако ми кажете как да се свържа с Фен-Клуба на костенурките.
Предварително ви благодаря!!!
email: bobbyman@abv.bg
ти вече се свърза
кажи сега спокойно какво и има на колата т.н.
ДОБРЕ ДОШЪЛ
Хаха мерси. Добре заварили! Ами тя горката е в доста окаяно положение на последък. Освен видимите външни наранявания (дръжката на вратата не работи, страничното огледало, което никога не е съвпадало е счупено и единият калник е смачкан и раждясъл), като цяло не е много добре. Сложиха ми ново гърне, но тя пак бучи оглушително. С динамото скоро се справих, но открих, че на газта жилото ли /как точно се казва не знам/ и то е за оправяне. Иначе откакто я разглобявахме за да сложим оправеното динамо, дава прекалено много обороти. Сама си дава газ, когато си реши гасне и не пали повече, а когато не е в настроение, изобщо не може да запали. Когато я заведох на диагностика, ми казаха, че първо това жило трябвало да се оправи. Но така както я гледам, се развалят частите една по една. Също така ми се иска, и парното ми да се оправи. Това от което имам нужда, е някой да я погледне, да остане при него колкото време е нужно, той да оправи колкото е възможно и така. Мерси btw за отзивчивостта!
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- batetony67
- Контакти:
- batetony67
- Контакти:
Re: :))
Perso написа:Е, какво като си Борислав от София и аз съм от София!
Е да, ама не си Борислав...

БТВ много ви благодаря за отговорите. Сега съм я дал да я позашият. След това ще пусна някое мейлче с нужните части. А този Жеко къде се намира?
- batetony67
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”