1-ви ден с последната ретро покупка

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
olymat
Автомобил:
Двигател:

1-ви ден с последната ретро покупка

Мнениеот olymat » Съб 10 май 2008 21:55

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244249
Това е моя бръмбар, закупен от София преди по-малко от месец. Снимките са от първият ни ден заедно- пътешествие до Пловдив и прибиране на сушинка, имаше тур на София и Пловдив и спиране на всяка бензиностанция за кафе и показ и любуване на гледката.
Нелошо състояние, много чиста и много запазен интериор. Има кръпка на ляв преден подкалник, направена много здраво и грубо, виждам и цапано с кафяв алкиден грунд и една оранжева алмаджа, която се ползваше преди 20 г. за предпазване на шасито, вместо битумните смоли днес. Подозирам,че ръждавей се крие там. Отдолу е като нова. Броните са цапнати с бронз, но отдолу е хубав никела.
Огледа за покупката беше 1 минута, бързах много а и когато трае по-дълго не купувам нищо.
Ще се зачеква да се прави, не веднага обаче, ще я повъртя така, че много желязо се събра за пускане в движение. Имам доста нови оригинални части, ще я правя зимата.
Трябва ми контактен ключ, моят явно се е прецакал, щото сега се пали с грозно копче за контакт и по -малко грозно копче скрито в жабката, които копчета смятам да изкормя. Липсва и ръкохватката за стъклото, търся и външни огледала.
mod edit: asentm НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СЕ ВПИШЕШ ТУК :arrow: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=49556

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Съб 10 май 2008 22:20

Честито за новата придобивка колега :) Количката ти е много готина и ти желая милиони безааварийни километри :drive Ако не е тайна колко брои за тази красавица,че и аз съм луднал на тая тема и се чуда вече какво да правя :roll:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Съб 10 май 2008 23:38

Ейййй гати красавицата :roll: , ми то какво ще и реставрираш, качвай се и я карай, тя си е кукла, четито и със зраве да си я караш!!! ... :wink:

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Нед 11 май 2008 22:52

Тя много изпъната бе, Танасе. Айде със здраве, че имахме нужда от ново попълнение в клуба на лудите. :D

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пон 12 май 2008 9:02

МММ много арна кола бря

Потребителски аватар
jossy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jossy » Чет 15 май 2008 17:25

Пооправия козметично и от оригинала по хубаво няма! Пазбира се и механиката да е наред.Колицата е супер.Със здраве да си я караш! :drive

Върни се в “Air Cooled & Boxer”