http://www.snimka.bg/album.php?album_id=248684&photo=2
Може ли някой да ми каже дали задните калници на тези двете коли са еднакви, най-вече се интересувам от страна на закрепването, за да знам дали да си поръчам стъклопластови такива, защото момчето на което се обадих ми каза, че има калъпи само за костенурката с големите стопове а моята не е такава. За мен е важно местата на закрепването да са същите и самата периферия на калника отстраната на закрепването, да си ляга плътно по подкалника
Еднакви ли са тези задни калници?
Еднакви ли са тези задни калници?
Последна промяна от sniper на Пет 23 май 2008 15:22, променено общо 5 пъти.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Стоповете въобще не ме интересуват, защото аз тези калници ще ги режа по един начин и ще променям местата на стоповете, а калниците тъй като са стъклопластови дупките за стоповете и бронята могат да са запълнени още при изливането. Мен ме интересува точно мястото до задната престилка дали са едно към едно с по-стария модел (какъвто е моя).
Има и друг вариант някой да ми каже къде могат да ми излеят задните калници (но да са за моя модел 1300 1971г.), защото момчето с което аз имам връзка се оказа, че има калъпи само за последния модел (1303)
Има и друг вариант някой да ми каже къде могат да ми излеят задните калници (но да са за моя модел 1300 1971г.), защото момчето с което аз имам връзка се оказа, че има калъпи само за последния модел (1303)
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мястото на калника на 1303, където е стопа е скосено, а не е заоблен както при останалите, та ще ти е малко проблем там... Калници имам човек с когото работя и ми прави калници, но много ги бави, с месеци, има хора от форума които са си поръчвали, в момента даже чака за калници един колега от тук, и са му уж готови но още не ми е звъннал да ги взема. Скоро очаквам доставка на нови калници за 1300 ще изкарам матрици и ще има калници за всички ни, но в разумни срокове, въпрос на месец е работата, ако имаш възможност да изчакаш ще ти спретна едни задни... 

да наистина на фаровете е по изтумбен калника, но на мен това не ми пречи аз искам само като го сложа на колата да няма луфтове между калника и купето (да не се налага да режа и правя някакви магарии), май ще се наложи да вземам калника и да пробвам на място само така ще бъда абсолютно сигурен. Благодаря на всички които изразиха мнение по въпроса
Върни се в “Air Cooled & Boxer”