Здравеите на всички от този форум. Чета го редовно, но днес се регистрирах наи-после! Имам от 1999г. VW1300 - 70г., която реставрирах напълно за около 6г. във следния вид - купето изцяло и с нови калници, двигателя AB-мотор също изцяло, като ползвах само блока, но му смених ламарините с хромирани, а цялата ходова част подмених същто с нова. Въобще беше голям зор тия 6г.! А забравих и новият и кожен салон - седалки, под и таван в бежов цвят. Много гот стана, особенно златистият и металик. Дотук добре, ама като седнах и сметнах какво съм платил дотук и ми стана лошо - сумата надхвърли 12000лв. Така, че питането ми към Вас е следното: Смятате ли, че въобще си е струвало цялото това упражнение и парите хвърлени по костенура, защото аз вече сериозно се замислям по въпроса? Питам и поради факта, че последно време, все по-често ми минават еретични мисли, дали да не взема да го продам? А иначе, като изключим някои дребни неща, като дръжчици и др. дреболии, които изпогубих, костенура стана върховен и страшно много ме кефи все още.
Благодаря за мненията Ви и ако е писано ще се видим на някое събиране - ако разбира се костенура реши да стигне до него!!!!!!!!!
Утре ще го снимам и ще кача снимките. Аиде чао!
mod edit: asentm
ДОБРЕ СИ НИ ДОШЪЛ! Незнам дали го озъсзнаваш но си "болен" вече за цял живот
ще се радвам и да се впишеш тук
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 9616fd4634