Нека има Мир
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
Нека има Мир
Еххх колеги, може ли така да се карате за глупости.В под-раздела въздушни сме малко хора и почти всички се познаваме, виждали сме се и си помагаме с каквото можем.Персо си го знаем, вярно форума си има правила, но пък не сме се оплаквали от езика му.Приели сме го такъв и продължаваме напред.Нека не се държим като ущипана госпожица.Колкото и да ни се иска не може всички да са еднакви, има и такива "черни оФсе" като него, които понякога прекаляват с пиперливия си език.Мисля че Асен е достатъчно толерантен и нека да го оставим само той да се занимава с модераторството в под-форума ни.Благодаря за вниманието, нека има мир и повече Въздухари по съборите 

- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Знаем, че е пълно с остроумници тук, но пък на всяко мнение да се изказват в стил 4-ти клас вече е прекалено. Хора, четете си и не ставайте за присмех, като трупате мнения нищо не печелите.arrougance написа:Само да спомена,че няма незаменими хора.Сигурно е почукал на вратата,за да му отворят и сега да има бан
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В този раздел много рядко влизам..
да не кажа почти не влизам.
Въпросната личност не за сефте показва подобно поведение.. и то не само в този раздел..
Няколко пъти е обсъждан ексклузивно от модераторите/администраторите на форума.. за това си поведение..
чакаме го от 2 години да "кротне",..
от поне 1 .. не е отнесъл подобна мярка защото "много е точен.. ма изтрещява отвреме на време".
та с две думи.. крушата си има опашка...
В този ред на мисли щом той е точен ама понякога изтрещява..
какво ми пречи и на мен да изтрещя.... е явно нищо.
лошото е, че не се усети кога да спре..
Като част от екипа поддържащ този форум, аз се чуствам обиден, от подобни изказвания и нападки.
Защо поне веднъж не се сети за тези 20 човека които си отделят от времето за да има някакъв ред тук и да е приятно място..дали не ги обижда...
п.п.
над 15 000 потребителя.. ако всеки изпращи 1 път в годината.. това значи че ще имаме поне 40+ изпращели човека дневно..
И с какво някой следва да е по-специален.. че чак няколко предупреждения.. всички модове да говорят с него та туко виж се бил кротнал...
но стига толкова..
просто явно някои хора не разбират, и не уважават отстъпките които се правят в тяхно име.
да не кажа почти не влизам.
Въпросната личност не за сефте показва подобно поведение.. и то не само в този раздел..
Няколко пъти е обсъждан ексклузивно от модераторите/администраторите на форума.. за това си поведение..
чакаме го от 2 години да "кротне",..
от поне 1 .. не е отнесъл подобна мярка защото "много е точен.. ма изтрещява отвреме на време".
та с две думи.. крушата си има опашка...
В този ред на мисли щом той е точен ама понякога изтрещява..
какво ми пречи и на мен да изтрещя.... е явно нищо.
лошото е, че не се усети кога да спре..
Като част от екипа поддържащ този форум, аз се чуствам обиден, от подобни изказвания и нападки.
Защо поне веднъж не се сети за тези 20 човека които си отделят от времето за да има някакъв ред тук и да е приятно място..дали не ги обижда...
п.п.
над 15 000 потребителя.. ако всеки изпращи 1 път в годината.. това значи че ще имаме поне 40+ изпращели човека дневно..
И с какво някой следва да е по-специален.. че чак няколко предупреждения.. всички модове да говорят с него та туко виж се бил кротнал...
но стига толкова..
просто явно някои хора не разбират, и не уважават отстъпките които се правят в тяхно име.
Последна промяна от wili98 на Пет 12 сеп 2008 17:53, променено общо 1 път.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
batetony67 написа:Знаем, че е пълно с остроумници тук, но пък на всяко мнение да се изказват в стил 4-ти клас вече е прекалено. Хора, четете си и не ставайте за присмех, като трупате мнения нищо не печелите.arrougance написа:Само да спомена,че няма незаменими хора.Сигурно е почукал на вратата,за да му отворят и сега да има бан
И що да съм станал за присмех,изразих си мнението,което на теб явно ти се струва детско,въпрос на гледна точка А?Ама ай повече няма да пиша в тоя раздел,да не трупам слава на четвъртокласник

- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
kafer написа:и да не могат разни тука модератори с полота и пасати да да скачат по калинките
От кога чакам Бъгман да си хостне сайта и към него да прикачим форума за въздухарите, ама той само работи и няма време

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сайта се хоства, платено е всичко, анкетата за форума е направена - всички го искаме одавна, мога да пусна форум за часове, но няма да има дизайн и кой-знай какво още. Идват дъждовни дни, тоест влага и няма да се работи много, та ще гледам да измисля нещо, че и двамата дето баннаха са ми приятели... 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
проблема е не дали искаме нов форум, а защо ни е
много е хубаво да имаме самостоятелен форум, но така ще се капсулираме, тук се някой влиза от време на време и току виж му станало интересно, както на Стефан
костенура не е станал любима кола на всички нас, защото е конфортен, бърз и т.н., а защото има дух и история, не е пласмасова 3-ка, 4-ка или 5-ца примерно.
Тук имам повече бъдеще, поне според мен, което не пречи и другия форум/и да работят

много е хубаво да имаме самостоятелен форум, но така ще се капсулираме, тук се някой влиза от време на време и току виж му станало интересно, както на Стефан

костенура не е станал любима кола на всички нас, защото е конфортен, бърз и т.н., а защото има дух и история, не е пласмасова 3-ка, 4-ка или 5-ца примерно.
Тук имам повече бъдеще, поне според мен, което не пречи и другия форум/и да работят
Върни се в “Air Cooled & Boxer”