Спешна помощ за реле
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спешна помощ за реле
На тъпото ми реле (за регулация на напрежението и зареждане на акомулатора) му изгоря смотания резистор, а тъпата кола ми трябва спешно. Ако някой от софия има реле за продан на разумна цена - да свирка веднага
Имаммм механично реле за лада но то е само с два извода и май не става за баб яга.

- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Динамо се казва на секо маторче дето се врътка да праи ток, ако генератор ти харесва повече, нека е генератаор. Колата е Ролс Ройс щото т`ва е форума точно за ролс ройс..
Майтапа на страна 12 волтова баба ягя 1300 на 40 години. Пичове айде сериозно моля, наистина съм на зор трябва да си зимам жената от на майкаси ..... и нема как, само на акомулатор няма да успея да го добутам.
ето я и баба яга http://www.ufo-bg.com/images/temp/VW/wv.avi

ето я и баба яга http://www.ufo-bg.com/images/temp/VW/wv.avi
Последна промяна от dunhill1680 на Съб 01 апр 2006 0:59, променено общо 2 пъти.
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако пише някакви данни на кутииката на релето в добър сервиз за телевизори ще ти го оправят за нула време и ги накарай да го замерят. Ако ги няма данните на кутииката трябва да ге пише по резистора ти как така го обели? Те принципно са боядисани и върху тях са данните или тоя е некъв по-стар?
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЖИЧЕН РЕЗИСТОР (ЖИЦА НАМОТАНА НА СЛЮДЕНА ИЗОЛАЦИЯ) Няма никви маркировки. Трябва да е поне 40-50 вата, затова е така напраен. Утре ще го сметна останали са 10 см от старата тел, ще им измеря съпротивлението и ще вида колко конец се събира на слюдената основа. Умножавам и виждам колко ома е бил, ма пак ще е клизма щото тва как се запоява не е истина. Просто ако някой има пребано реле със здрав резистор или ново такова да свиркал Мерси за помоща
-
- Автомобил:
- Двигател:
Алооо колега тези парчета не се запояват едно за друго щот пак ще изгори.
Трябва да си е цял проводник и най добре да е замерван от работещ такъв и вече като си сигурен за стойностите отиваш в сервиз за техника и те могат да ти го заменят с нещо по-съвременно. Иначе ако съпротивлението ти излезе по-малко може да подпалиш инсталацията на колата внимавай.! 

- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да бре знам ги тези неща, нема грижи, проблема е че нема кво да измерат в сервиза, не е останало нищо за мерене......РАЗБИРАСЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА Е ЦЯЛА ЖИЦА утре просто ще го закърпа лайното с нещо а после съм сигурен че ще изкърта цялата шибана инсталация и на ново с части дето ги има най вероятно ще шибна от голф цялата карантия барабар с електронното запалване, поне като се прееебе нещо да има от къдеда си купа части 

Последна промяна от dunhill1680 на Съб 01 апр 2006 0:44, променено общо 1 път.
- dunhill1680
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Air Cooled & Boxer”